11. 10. 2022

Top 10 osobní žebříček pro rok 2022

Top 10 osobní žebříček pro rok 2022

Dobré tři čtvrtiny roku 2022 jsou za námi. To znamená, že už bychom teoreticky mohli mít ve watchlistech solidní dávku letošních novinek, které nás ohromily a bez kterých si už seriálový svět nedokážeme představit.

Proto nyní spouštíme možnost sestavovat si osobní top 10 žebříček seriálů z roku 2022. Pro ty, kdo tu s námi jsou delší dobu, to jistě není žádná novinka. Tyto žebříčky si totiž na svému profilu můžete sestavovat pro každý rok od roku 2007.

Odkaz na osobní top 10 žebříček najdete klasicky na svém osobním profilu. Pořadí v rámci desítky měníte buď pomocí šipek, nebo snadným chytnutím a potažením za plakátek seriálu.

Výsledky od všech uživatelů se samozřejmě promítnou také do celkové tabulky v žebřících, kde si můžete vyfiltrovat nejčastěji zmiňované novinky, nejlepší novinky podle jejich umístění v uživatelských profilech nebo kombinaci obou (tzv. nejčastěji zmíněné + nejlépe umístěné).

Pro snadnější volbu máte opět na osobním profilu seznam všech letošních viděných pilotů, které jste si odškrtnuli ve watchlistu, abyste náhodou na nějaký klenot nezapomněli.

Konec hlášení, jde se vyplňovat!


Které novinky roku 2022 si vás dokázaly získat nejvíc?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
ragelly

ragelly

Letos mi přijde, že je mnohem lepší výběr než loni. Loni to byla docela tragédie a měla jsem problém něco...
před 83 týdny
darbak

darbak

Tak to já mám zcela opačný problém, já na ten seznam koukal a nedokázal jsem ze začátku ani zvolit první...
před 83 týdny
Další články k tématu