7. 4. 2020

Novinka na SerialZone: Přejděte na temnou stranu!

Novinka na SerialZone: Přejděte na temnou stranu!

Jak můžete vidět, u nás se nikdy nespí. Pravidelně vám představujeme další vylepšení a vychytávky, které, jak doufáme, vám brouzdání na našem webu zpříjemní. Posledně jsme tu měli pár obsahových novinek, dnes přichází jedna vzhledová.

Když jsme v únoru letošního roku spustili novou verzi, určitá část vašich návrhů a připomínek padla na téma tmavé verze webu. Nenechte se mýlit. My světlý a provzdušněný design milujeme a budeme se o něj rvát všemi deseti – vždy bude ten hlavní. To ale neznamená, že naše návštěvníky a fanoušky budeme ignorovat, že. Za ty roky už nás snad trošku znáte a víte, že se vám maximálně snažíme vyjít vstříc, kde to jen jde!

co vám na očích vidíme

Dali jste nám vědět, že tmavá verze webu je věc, kterou si žádáte a především na mobilech nebo večer vám to pomůže si procházení SerialZone užít v pohodě. Tady ji tedy máte! Představujeme vám dark mode, který má za cíl šetřit vaše oči, abyste nás mohli navštěvovat nejen za bílého dne, ale i uprostřed hluboké noci, prostě kdykoliv potřebujete zjistit informace o oblíbených seriálech, nebo si jen chcete popovídat s ostatními o svých seriálech na Timeline.

Tmavý režim alias „dark mode“ si můžete aktivovat klepnutím na ikonu v patičce napravo (na mobilních zařízeních prostě úplně dole). Jakmile si zvyknete a prozkoumáte všechny změny designu, nezapomeňte nám v komentářích říct, jestli se vám možnost změna ladění barev líbí a jestli ji sami využijete, nebo dáte raději přednost již zaběhnutému světlému vzhledu. Vzhledy samozřejmě můžete střídat dle libosti.

temno na počítači i na mobilu

Jak už asi dobře víte, náš web je nově přizpůsobený nejen pro desktopy, ale i všem mobilním zařízením. Jsme rádi, že k nám chodíte i ze svých telefonů a tabletů, mnohdy častěji než z počítače. Tmavá verze je proto dostupná, jak už bylo řečeno výše, na počítači i v telefonu, abyste nemuseli na žádném svém zařízení upravovat jas, kdykoliv se nás rozhodnete navštívit.

Věříme, že dark mode vám udělá radost a že mnohým umožní ještě pohodlněji využívat všechny vychytávky, které jsme vám již představili a které do budoucna chystáme. A můžete mi věřit, že toho chystáme hromadu :)

Duel
Který vzhled se vám líbí více?
světlý
?? %
?? %
tmavý
celkem hlasovalo 486 lidí, anketa byla ukončena Kdysi dávno
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře89zobraz všech 89 příspěvků
ragelly

ragelly

Cool level jde zatím vidět jen v desktop verzi právě tady u příspěvků v diskuzích, ale bude...
před 4 roky
Aldyska

Aldyska

Tak konečne ste ma prvýkrát veľmi potešili odkedy máte nový vzhľad. Ten Dark Mode je dokonalý a konečne sa...
před 4 roky
kneznaL

kneznaL

Hned jsem si to přepnula a pro mě naprosto super. Dobrá práce, děkuji.
před 4 roky
Další články k tématu