1. 6. 2020

Novinka na SerialZone: Seriálová skládačka

Novinka na SerialZone: Seriálová skládačka

Děti naše zlaté, všechno nejlepší k dnešnímu dni! Jsme moc rádi, že se za námi jdete podívat i 1. června. Na oslavu Dne dětí jsme si pro vás připravili další zábavnou novinku.

Za poslední roky jsme vám představili různé seriálové hry. Máme tu Postergame, Šibenici, dříve jste mohli hrát i Kámen, nůžky, papír, spock nebo Tradegame. Nyní přicházíme s další porcí zábavy, která vám zároveň potrápí mozkové závity.

Přestavujeme vám seriálové skládačky!

plakát

Nehledejte v tom žádnou vědu, je to přesně takové, jak to na první pohled vypadá. Seriálový plakát jsme pro vás rozkouskovali a části přeházeli. Vašim úkolem je posunovat čtverečky po ploše a plakát poskládat zpět do původní podoby.

Aby to nebylo tak jednotvárné, přidáváme do toho i trošku toho soutěživého aspektu. U Postergame se hraje o to, kdo uhodne nejdřív. U Šibenice se snažíte mít zase co nejdelší řadu výher za sebou. Zde se hraje o to, kdo to zvládne na méně tahů, takže budete muset pořádně zavařit mozkové závity. A kdyby je dva lidé zavařili úplně stejně, tak vyhrává ten rychlejší!

Pro nejlepšího za den máme připravenou trofej a až se nám to trochu zaběhne, tak nejspíš přidáme i nějakou tu kreditovou motivaci.

Tak na co čekáte? Je na čase, abychom si potrápili naše mozkové závity a spojili seriálovou závislost s další dobrou zábavou. Kdo se ocitne na špičce žebříčku?

seriálové skládačky

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Matuush

Matuush

Jooo někteří by to hodně potřebovali *ehm*Tony*ehm*
před 3 roky
Goldeenka

Goldeenka

Omlouvám se za stupidní dotaz - kde najdu plakáty k seriálům, abych se mohla podívat, jak má vypadat...
před 3 roky
Fruiko

Fruiko

Zatím nemáme galerie hotové, tak pokud to není ten hlavní, tak to zatím máš puzzle v puzzle.
před 3 roky
Další články k tématu