25. 1. 2021

Vaše nejoblíbenější seriály z let 2015–2019

Vaše nejoblíbenější seriály z let 2015–2019

Máme pro vás další novinku, nebo spíše parádní rozšíření stávající vychytávky. V dnešním článku sice nenajdete žádné žebříčky nejlepších seriálů minulých let, ale sami se stanete jejich tvůrci!

Už v prosinci jsme vám představili Top 10 novinek roku 2020 podle vás, kde si sami můžete vytvořit seznam oblíbených seriálů daného roku, na základě kterých se vám budou doporučovat jiné seriálové kousky, které by vás mohly bavit.

Stejnou funkci pro rok 2021 vám přichystáme až v druhé polovině roku, abyste na ni v průběhu času nezapomněli a neměli ji zaplněnou jen lednovými seriály. Nicméně do minulosti se směle vydat můžeme.

Záložku Top 10 novinek jsme vám rozšířili o roky 2015–2019. U každého opět vidíte, které seriály z daného roku jste viděli (nebo u nich máte minimálně odškrtnutý pilot), takže si přehledně můžete vybrat svou top desítku pro každý rok.

trofeje

Jde to snad už bez řečí, ale v případě, že si budete svou top desítku novinek vyplňovat poprvé, hodí se malá rekapitulace.

Vaše aktivita nezůstane bez odezvy. Za čas trávený přemýšlením o tom, co vás nejvíce zaujalo, a samotným sestavováním žebříčku Top 10, vás odměníme novými trofejemi! Za každý rok na vás čeká jedna trofej, která vám ozdobí profil.

Takže na nic nečekejte a utíkejte vyplňovat!

statistiky

Čím více uživatelů si svou Top 10 u jednotlivých let vyplní, tím lepší statistiky vám můžeme připravit. Jakmile se zapojí více než sto lidí (aby data byla alespoň trošku zpracovatelná), doplníme žebříčky o doporučovač seriálů tak, jak je tomu u ročníku 2020.

Kromě doporučování nových seriálů ke koukání na základě vašich osobních preferencí také budeme schopni sestavit globální žebříček seriálů z jednotlivých let, které máte přidané v seznamech nejčastěji, a samozřejmě také těch, které se průměrně nacházejí na nejvyšších pozicicíh.

Pokud jste zatím nemrkli na globální žebříček novinek 2020, můžete si ho zobrazit v žebříčcích.

snadnější úpravy

Kromě samotného nasazení starších ročníků jsme také vylepšili samotnou manipulaci seriálů v žebříčku. Nyní jejich pořadá jednoduše můžete měnit podržením a potažením myši, abyste nemuseli opakovaně klikat na šipky nahoru a dolů. Poklepání a potažení funguje také na mobilu či tabletu.

Vyplňte si top 10 novinek z předchozích let

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře33zobraz všech 33 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Zrovna je tu mám otevřený. Tak snad zítra.
před 3 roky
SuperWhovian

SuperWhovian

Skončilo se u 2015 nebo přibudou i dřívější roky?
před 3 roky
Anyk

Anyk

Jů, Anyk zas objevila Ameriku! Jak nestíhám všechno číst, tak jsem si myslela, že jde o článek se...
před 3 roky
Další články k tématu