1. 4. 2022

Novinka na SerialZone: Podrobná historie vaší seriálové závislosti

Novinka na SerialZone: Podrobná historie vaší seriálové závislosti

Ještě než se začnete ptát, tak ne, tohle opravdu není Apríl! I když je dnes 1. dubna, představujeme vám novinku, která na zdejším webu již zůstane. Pojďme si ji nyní blíže představit.

Pokud už jste tu s námi nějaký ten pátek, asi víte, že zdejší komunita je na seriálech, jak jen to říct… závislá. Lepší slovo asi neexistuje. Ostatně ty výroční statistiky o zhlédnutých seriálech a počtech epizod mluví za vše.

Nová statistika

Dnes vám představujeme další pokročilé statistiky, které vám umožní zpětně dohledat, co jste v uplynulých měsících konkrétně sledovali a které epizody přispěly k vašemu celkovému odsledovanému číslu. KAŽDÝ. MĚSÍC.

Statistiky odškrtnutých epizod vidíte přehledně i s konkrétním datem, kdy jste si díl odškrtli ve watchlistu. Můžete si filtrovat konkrétní měsíc a rok, a to zpětně až do roku 2007, kdy jsme náš web oficiálně spustili.

Samozřejmě každý si může filtrovat statistiky pouze od doby, kdy se zde registroval a začal si odškrtávat a hodnotit epizody.

Pokud tedy uvidíte, že některý měsíc máte výrazně vyšší číslo odškrtnutých epizod, můžete si tento měsíc zobrazit a mrknout, jaký maraton jste zrovna jeli, že vás udržel u obrazovky tak dlouho. Nebo naopak můžete mrknout, proč v jiném měsíci máte jen 10 epizod, zjistíte, na co jste se v té době dívali, a hned si vybavíte, že se vám do dalších dílů asi moc nechtělo. K čemu statistiky použijete a co z nich vyvodíte, to je samozřejmě pouze na vás.

Prozkoumejte své osobní statistiky odškrtnutých e­pizod

Bez stalkingu

Je nám jasné, že jste už začínali mít pomalu stresy z toho, že teď všichni uvidí, co, kdy a jak sledujete. Ale nemusíte se bát. Nová statistika je na vašem profilu soukromá, dostanete se k ní pouze vy, takže nehrozí, že by vás někdo na tajňačku sledoval. Ne že bychom si mysleli, že někoho vůbec zajímají sledovací tendence jiných lidí. Ale v dnešním světě člověk nikdy neví, co ostatní chtějí vědět. Takže tak, statistiky jsou soukromé a taky tak zůstanou, neplánujeme je zveřejňovat.

Prozkoumejte své osobní statistiky odškrtnutých e­pizod

Registrujte se

Pokud k nám chodíte bez přihlášení, tak pro vás dnes bohužel nic nemáme. Novinka je určená pouze pro registrované uživatele. Pokud byste však chtěli mít přístup k této statistice i nespočtu dalších, které už tu máme dlouho zaběhnuté, stačí se registrovat. Je to zdarma, stojí vás to jen pár vteřin času. A ty výhody, které z toho plynou, rozhodně stojí za to, což ostatní určitě potvrdí.

Prozkoumejte své osobní statistiky odškrtnutých e­pizod

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Mad.Awe

Mad.Awe

Velmi užitečná funkce, díky za ni! Hlavně se mi líbí, že seznam zmiňuje odškrtnuté piloty, takhle bude...
před 2 roky
andromache

andromache

Btw, jenom se mi to zdá, nebo je záložka Dokoukáno na profilu taky nová ;)?
před 2 roky
AislinK

AislinK

Super, hned člověk vidí, jak je na tom špatně :DD
před 2 roky
Další články k tématu