1. 4. 2021

Novinka na SerialZone: Projekt Q konečně odtajněn!

Novinka na SerialZone: Projekt Q konečně odtajněn!

Tak je to konečně tady! Tajuplný projekt Q, o kterém se fruiko čas od času zmínil na timeline nebo ve fóru, je konečně tady.

Pojďte s námi řešit seriálové kvízy!

Je to tak, čeká vás tu nová parádní zábava – kvízy se seriálovou tematikou. Chybí vám scházení se v hospůdkách a řešení zapeklitých otázek? Nyní si paměť můžete procvičit v pohodlí domova, stačí přijít k nám.

Přístup získáte přímo z hlavního menu, takže kvízy budete mít k dispozici, kdykoliv budete mít chuť řešit. V nabídce kvízů najdete jak specializované kousky vztahující se ke konkrétnímu seriálu, tak i obecné znalostní kvízy, takže si skutečně vybere každý.

Aktuální nabídka samozřejmě není kompletní, kvízy budou postupně přibývat. Pokud vás baví nejen jejich řešení, ale také samotná tvorba, můžete se do ní směle pustit. Všichni přihlášení uživatelé mají na stránce seznamu kvízů v pravém menu odkaz na Vytvořit kvíz. Můžete si vytvořit kvíz k vašemu oblíbenému seriálu, nebo popřemýšlet nad nějakým obecnějším tématem – představivosti se meze nekladou!

Trofeje nemůžou chybět

Jak už to u nás bývá, u žádné místní zábavy nemůžou chybět zbrusu nové trofeje! Máme jich pro vás připravený pořádný balík! Trofej dostanete např. za vyřešení kvízu na 100 %, za častá řešení, ale samozřejmě také za tvorbu nových kvízů pro ostatní uživatele. Je jich ještě více, ale nebudeme vám vše prozrazovat, ať se můžete sami zaradovat, když vám znenadání vyskočí žlutý proužek s novou trofejí :-)

Pořádný ranec kreditů

Chcete si vydělat kredity na vypnutí reklamy, změnu pozadí nebo získání odměny z našeho připravovaného giftshopu? Pro všechny, kteří se zapojí do tvorby kvízů, máme připravené štědré kreditové odměny. Takže pokud se tvůrčí cestou vydáte, bude vás čekat nejen vděk nás a hlavně ostatních uživatelů, ale také odměna ve formě trofeje a kreditů.

Statistiky

Za tu dobu, co nás znáte, už vám musí být jasné, jak velcí šílenci jsme, co se statistik týče. Proto ani u kvízů nebudou chybět přehledy a žebříčky těch nejlepších uživatelů. U každého kvízu můžete mrknout, kdo ho zkoušel vyřešit, a dokonce uvidíte i seznam těch, kterým se povedlo získat plný počet bodů (100% řešitelé).

Samozřejmě vás nechceme nijak stresovat. Pokud si chcete řešit v klidu, aby ostatní neviděli, jak jste dopadli, můžete si v nastavení vypnout zobrazení mezi řešiteli. Má to však jednu nevýhodu, která rozhodně stojí za uvážení. Pokud se rozhodnete neukazovat svou účast v kvízech, ztratíte tím šanci pořádně si zamachrovat v momentě, když se vám kvíz podaří splnit na 100 % 😉 A věřte, že některé kvízy jsou opravdu hardcore, takže povedený výsledek bude skutečně stát za obdiv!

Přihlášení uživatelé mají výhodu

Kvízy jsou veřejné a zdarma pro všechny návštěvníky webu. Registrovaní uživatelé při jejich řešení však budou mít rozhodně výhodu oproti těm, kteří je budou luštit anonymně. Nejen, že dostanou trofeje, ale taky registrovaní uživatelé po vyhodnocení kvízu uvidí kromě celkového výsledku správné odpovědi, takže budou moct prostudovat, kde udělali případně chybku.

Neregistrovaní po odeslání kvízu uvidí pouze svůj vlastní výsledek – skóre.

Pochlubte se svým výsledkem

Podařil se vám kvíz vyřešit s luxusním skóre? Pochlubte se svým kamarádům a známým! Po vyhodnocení každého kvízu se vám vygeneruje odkaz na výsledek, kde je do hlavního obrázku kvízu zahrnuto skóre vaší úspěšnosti.

Odkaz jednoduše zkopírujete a pošlete přes Messenger, nebo ho vložíte do fóra, abyste v ostatních probudili soutěživost a touhu vás překonat, muhehehehehe! 😈


Jak se vám nápad s kvízy líbí? Těšíte se, až si je všechny projdete? A budete se podílet na jejich tvorbě, abychom jich tu měli co nejvíce?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře55zobraz všech 55 příspěvků
Clear

Clear

Tak jsem tam taky jeden kvíz "frkla". Uvidíme, jestli ho schválí a jak se bude líbit. :-)
před 3 roky
ragelly

ragelly

Upíří kvíz parádní :)) Přesně takové obecné věci mě baví. Skvělá práce Zetha!
před 3 roky
andromache

andromache

Pěkně to tam kyne to množství kvízů.. Je znát, že to fakt byl dobrý nápad :-).
před 3 roky
Další články k tématu