12. 10. 2013

Teen Wolf dostane čtvrtou sezónu

Teen Wolf dostane čtvrtou sezónu

Kabelovka MTV dnes oznámila, že její dramatický hit Teen Wolf (Vlčí mládě) obnovuje pro čtvrtou sezónu, která bude obsahovat dvanáct epizod. Informace se ven dostala během panelu na Comic-Conu v New Yorku. Nová série se na televizních obrazovkách objeví v roce 2014.

Kromě této novinky stanice přišla s tím, že společníka bude Teen Wolfovi dělat nová talkshow Wolf Watch. Ta začne již 6. ledna 2014, tedy v den, kdy se na obrazovky vrátí se zbylými dvanácti epizodami rozpůlená třetí řada.

Půlhodinovka Wolf Watch bude moderovaná Jill Wagner, která v seriálu hraje Kate Argent. Talkshow nabídne fanouškům detailnější pohledy do zákulisí Teen Wolf; zaobírat se bude tématy jako například mytologie, romantika a přátelství. Diváci se budou moct těšit na hvězdné hosty z řad herců seriálu, ale například i na slavné celebrity, které se na Teen Wolf koukají.

Obnovení seriálu není velkým překvapením. První polovina třetí řady byla silná – v průměru si seriál získal 2,8 milionů diváků a 2.5 rating v cílovce 12–34 let.

Volba talkshow je očividně inspirována kabelovými kolegy AMC a TNT, kteří již dříve vytvořili talkshow ke svým slavným seriálům Breaking Bad (Perníkový táta), The Walking Dead (Živí mrtví) a Falling Skies.


Máte seriál rádi? Těšíte se na druhou půlku řady a na dalších dvanáct epizod, které pro fanoušky tvůrci přichystají? Jak je na tom seriál s kvalitou?

(Zdroj: THR)

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
akyf

akyf

Tenhle seriál mě opravdu překvapil a stále překvapuje. Nedávala jsem mu moc velké naděje, co se týče mého...
před 10 roky
VVVEEE

VVVEEE

Musím říct, že mě první řada a prvních pár dílů nějak nezaujalo a myslela jsem že se na tento serial...
před 10 roky
thor

thor

Mě to baví, sem rad :)
před 10 roky
Další články k tématu