13. 10. 2013

Misfits: Poslední epizody jsou za rohem!

Seriál Misfits (Zmetci) již nějaký ten pátek ví, že jeho nadcházející pátá série bude zároveň finálovou řadou celého seriálu. To nejsou žádné novinky, ovšem možná již nevíte, že britská stanice E4 před pár dny oznámila datum, kdy se závěrečných osm epizod objeví na televizních obrazovkách.

První díl páté řady se bude vysílat již 23. října. V hlavních rolích se objeví Joseph Gilgun (Rudy), Karla Crome (Jess), Nathan McMullen (Finn), Matt Stokoe (Alex) a Natasha O'Keeffe (Abby).

Stanice nyní dala do oběhu první dvě promo fotografie této poslední pětky:

O co v páté sérii půjde? V nové řadě se bude „slavit“ první výročí od bouře. Založí se nová skupinka, která bude sloužit jako podpora pro lidi, kteří zjistili, že mít superschopnosti není zas taková legrace, jak by se mohlo zdát. Setkáme se například s pohledem do budoucnosti, odebírání moci ostatních pomocí pohlavního styku (doslovný překlad z původního popisu není kvůli slovníku možný :-D ), nebo třeba možnost přeměny se v želvu…

A jelikož víme, že Rudy si rád stěžuje, nebude asi žádným překvapením, že právě on bude prvním z party, kdo začne do této skupiny pravidelně docházet. Právě zde Rudy pozná novou, zcela odlišnou budoucnost, které tým bude muset čelit – takovou, která může navždy změnit úplně všechno.

Pokud se těšíte na závěrečnou sérii, zkraťte si ty necelé dva týdny trailerem k páté řadě:


Těšíte se na poslední řadu Misfits? Jste zvědaví, jak to všechno dopadne? Nebo jste přestali koukat už před pár lety?

(Zdroj: Cultbox)

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Miss Black

Miss Black

Už se těším jako malá :)) A vůbec si nemyslím, že by čtvrtá série byla špatná. Byla jiná než ty předchozí,...
před 10 roky
toebiash

toebiash

Souhlasím, že přeobsazování je cesta do pekel... Po třetí sérii jsem to chtěl též zabalit, ta byla opravdu...
před 10 roky
Squerago

Squerago

I nadále se dá očekávat sestupná tendence...
před 10 roky
Další články k tématu