7. 11. 2013

CIA drama přivede Katherine Heigl zpět k televizi

CIA drama přivede Katherine Heigl zpět k televizi

Bylo jen otázkou času, kdy k tomuto televiznímu návratu dojde. Herečka Katherine Heigl alias Izzie z Grey's Anatomy (Chirurgové) se vrací domů s novým projektem.

Stanice NBC získala práva na potenciální dramatický seriál s CIA tematikou, které herečka nejen produkuje, ale zároveň v něm také hraje hlavní roli. Dosud nepojmenovaný projekt bude tvořit Alexi Hawley (The Following). Heighl se objeví v hlavní roli CIA analytičky. Náplní její práce je držet prezidenta v obraze a radit mu se strategiemi v záležitostech národních i celosvětových. Hrdinka musí balancovat mezi velmi riskantní prací a svým komplikovaným osobním životem.

Na projektu bude spolupracovat Rodney Faraon, který pozici prezidentova poradce zastával mnoho let.

„Nejen že je příběh inteligentní, ale zároveň diváka zavede do zákulisí CIA, které jsme dosud v televizi neviděli,“ řekla herečka. „Jsem nadšená a poctěná, že jsem byla požádána, abych byla součástí tvorby těchto příběhů a postav. NBC má pro jejich vážně pochopení a podporuje náš projekt, o kterém jsme dlouho snili. Společně se skvělým scenáristou Alexi Hawleym jistě vytvoříme skvělou televizní zábavu!“


Chcete herečku zpátky na obrazovkách? Má seriál o CIA na NBC šanci?

(Zdroj: TV Line)

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
VanThomass

VanThomass

Katherine Heigl opět v seriálu? Ano, to si nechám líbit ;-) A námět? Podle mě záleží, jak to pojmou,...
před 10 roky
Maarti

Maarti

No, nejsem si jistá, že si ji v takhle 'vážné' roli dokážu představit, navíc ten 'komplikovaný osobní...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Jestli z toho nebude druhý Scandal...
před 9 roky
Další články k tématu