16. 11. 2013

Cougar Town chystá Přátelské setkání

Cougar Town chystá Přátelské setkání

Stanice TBS ve středu oznámila, že se Matthew Perry, kdysi Chandler Bing z Friends (Přátelé), objeví v páté řadě sitcomu Cougar Town (Město žen), kde hlavní hrdinku Jules Cobb ztvárňuje herečka a také jedna z hlavních postav Přátel – Courteney Cox.

Jejich setkání v Cougar Town nebude poprvé, kdy se tito dva přátelé objeví na stejné scéně po skončení legendárního sitcomu. Letos v březnu Cox zavítala do zrušené komedie Go On, kde hlavní postavu pro změnu ztvárnil Perry.

Tvůrce Go On a scenárista Přátel, Scott Silveri, tehdy uvedl, že setkání Cox a Perryho nemělo nic společného s obchodem. „Jen jsme jim poslali trochu vína. Vím, že to oni tam mají rádi,“ zavtipkoval a dodal, že bylo vskutku legrační vidět ty dva opět spolu.

Stejně tak Perryho hostování nebude první návštěvou herce z Přátel v Cougar Town. Jennifer Aniston (Rachel) hostovala v premiéře druhé řady a Lisa Kudrow (Phoebe) hned v řadě první.

Cougar Town se na obrazovky vrátí se svou pátou sérií v úterý 7. ledna 2014.


Sledujete Cougar Town? Jste rádi, že se v něm opět objeví někdo z Přátel?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Copak asi dělají tyto tlačítka? 

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Pajky

Pajky

Na tohle se těšim, jestli se to povede jako loňské hostování Courteney v Go On, tak to bude fajn
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

udělat to dřív, podívala bych se, ale na seriál se už nějakou dobu nedívám. teď nevím, jestli 2. nebo 3....
před 10 roky
Další články k tématu