1. 12. 2013

Cougar Town chystá velký polibek

Cougar Town chystá velký polibek

Busy Philipps prozradila, že její postavu letos čeká v Cougar Townu opravdu zajímavý polibek. Tenhle rok totiž políbí Ellie (Christa Miller)! A co k tomu Laurie, ostatními přezdívanou „Jellybean“, povede?

Ne, holky se do sebe opravdu nezamilují. Je to jen součástí ďábelského plánu Ellie, jak dostat svého synka Stana do soukromé školky. Laurie bude předstírat, že je Elliina partnerka, aby se její šance zvýšily.

„Ellie si myslí, že přijímací rada bude přikládat její žádosti větší váhu, pokud uvidí, že Stan má dvě maminky,“ vysvětluje Philipps. „Vzhledem k tomu, že jsem si nedávno sama vyzkoušela, jaké to je pro své dítě sehnat dobrou školku, můžu potvrdit, že konkurence je opravdu silná. V Los Angeles jsou všichni velice soutěživí, ale něco takhle šíleného jsem kvůli tomu podstupovat ještě nemusela.“


Těšíte se na návrat téhle vínem nasáklé komedie? A co říkáte na plán, který vymyslela Ellie?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kdo nesdílí není Čech! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Olca

Olca

Zaplať bůh... od konce předchozí série odpočítávám dny do začátku další... :o)
před 10 roky
Pajky

Pajky

Jo jsem na tom podobně, tohle je jeden z mála seriálů, který baví nejen mě, ale i přítelkyni....
před 10 roky
IrmaVep

IrmaVep

Hah, tak teď se mi rázem zlepšila nálada ;)
před 10 roky
Další články k tématu