17. 11. 2013

James Brolin si zopakuje svou roli v Castlovi!

James Brolin si zopakuje svou roli v Castlovi!

Tvůrce Andrew Marlowe v jednom z předchozích rozhovorů připustil, že by Jamese Brolina rád znovu v seriálu viděl. Nyní se přání jeho i fanoušků stalo skutečností! Brolin svůj návrat do seriálu nepřímo potvrdil v interview ke svému novému filmu, Christmas with Tucker.

Dostal otázku ohledně hostování v Community a v odpovědi mimo jiné přiznal, že roli vzal především proto, že mu to nařídila dcera, přičemž dodal: „Větší sranda a blíže mému vkusu bylo natáčení epizody Castla, kde jsem na roli kývl kvůli svému kamarádovi Armyanovi Bernsteinovi, který show produkuje.“ Řekl mi: „Prosím přijď a zkus jednu scénu.“ Zjistil jsem si, že o onom otci mluvili pět let. Je to nájemný vrah a svého syna nikdy nepoznal. Tak jsem si přečetl scénář, prodiskutovali jsme, jak bychom postavu mohli udělat zajímavější, a to se nám podařilo."

Poté Brolin prozradil: "Nyní mi volali a zeptali se mě, zda si to nechci zopakovat. Na to jsem jim odpověděl, že nemám žádný důvod k tomu, abych opět přijal epizodní roli… pokud nebudu moci ukázat kompletní druhou stránku postavy, takovou, ze které by šel lidem mráz po zádech. Abyste ho ze začátku brali jako dobráka, ale posléze zjistili, že je to pouhá fasáda. Tak jsem jim odpověděl, že jestli do toho mám opět jít, chci si to – stejně jako minule – všechno takhle projít. Takže se znovu v Castlovi objevím. Příští týden jedu do New Yorku a následující pondělí začínám s natáčením.”


Těšíte se na temnou stránku taťky Castla? Doufáte v jeho setkání s Marthou?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Mummy

Mummy

Tak to som veľmi zvedavá, naposledy to bola skvelá epizóda :)
před 10 roky
amelia.cz

amelia.cz

Já jsem určitě pro.
před 10 roky
Jaju

Jaju

Velmi se na JB v Castlovi těším a doufám, že to bude stát za to..
před 10 roky
Další články k tématu