19. 9. 2019

Tom Welling si zopakuje roli Supermana

Tom Welling si zopakuje roli Supermana

Jeden z nejoblíbenějších Clarků Kentů se vrací ke kořenům. Stanice The CW oznámila, že v nadcházejícím mega crossoveru z Arrowverse se objeví ne dva, ale hned tři Supermanové. Již dříve bylo oznámeno, že se v crossoveru v roli Supermana vyskytne Brandon RouthTyler Hoechlin. Nyní přichází ještě epičtější zpráva, o které fanoušci snili dlouhá léta. Kostým s pláštěm si oblékne také Tom Welling, který ztvárnil ikonického hrdinu v populárním seriálu Smallville.

Vyjednávání ohledně potenciálního hostování Wellinga začala již v létě. Producenti Arrowverse se snažili získat co nejvíce verzí Supermana v různých časových dobách a Welling, Hoechlin i Routh byli na seznamu. U Hoechlina a Routha nestálo nic v cestě, jelikož oba jsou již součástí Arrowverse. U Wellinga to však bylo složitější.

Herec se vrací v roli poprvé, a to téměř po deseti letech od skončení Smallville. „Osm let stál Arrow na ramenou Smallville. Jednoduše řečeno, Arrow by nevznikl, nebýt Smallvile,“ uvedl tvůrce a producent Marc Guggenheim. „Když jsme tedy poprvé začali mluvit o Crisis on Infinite Earths, naše první, druhá a třetí priorita byla získat Toma, aby si ikonickou roli Clarka Kenta zopakoval. Říct, že jsme nadšení, nedokáže vystihnout naše skutečné pocity.“

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
rebeccacarf

rebeccacarf

Tak to vidím stejně - přestože už seriály nesleduju, tohle si nemůžu nechat ujít :-)
před 4 roky
Yellow

Yellow

[img]https://media1.tenor.com/images/92b6800d5024d468cc6318c8f188f02b/tenor.gif?itemid=9338587[/img]
před 4 roky
MrsAllen

MrsAllen

Radši mám Tylera než Toma,ale zkousnu to
před 4 roky
Další články k tématu