4. 12. 2013

Ústřední postava pro crossover Kirstie a Hot in Cleveland

Ústřední postava pro crossover Kirstie a Hot in Cleveland

Již dnes, 4. prosince, začne na stanici TV Land nová show KirstieKirstie Alley v hlavní roli. Děj se točí okolo Maddie Banks, uznávané broadwayské hvězdy, které se život otočí naruby v okamžiku, kdy jí vyhledá syn Arlo (Eric Petersen), kterého po narození dala k adopci.

Nyní bylo oznámeno, že v průběhu páté série seriálu Hot in Cleveland (Nouzové přistání) dojde ke crossoveru mezi oběma seriály. Jako jedna z klíčových postav se v něm objeví Mark Valley.

Toho si možná budete pamatovat z Human Target nebo seriálu Kauzy z Bostonu. V Kirstie si zahraje přítele Maddie Banks, zároveň se však jeho postavu dostane do hledáčku i Melanie Moretti (Valerie Bertinelli), která pracuje na odškrtávání položek ze seznamu věcí, které chce ještě stihnout před smrtí.

Hot in Cleveland se má vrátit na jaře 2014.


Sledujete Nouzové přistání? Chystáte se sledovat Kirstie? Očekáváte co přinese tenhle crossover?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu