7. 6. 2013

Castingy: Californication, Diva, SoA, Hot in Cleveland, ...

Castingy: Californication, Diva, SoA, Hot in Cleveland, ...

Ještě těch castingových novinek nemáte dost? No, dnes tu pro vás máme připraveny další…

  • Bývála obyvatelka 666 Park Avenue, Mercedes Masöhn (na obrázku), míří do Kalifornie… přesněji řečeno do Californication! Herečka, která se objevila i v seriálech The Finder a Chuck, bude hostovat v sedmé řadě tohoto seriálu jako Amy Taylor Walsh. Amy bude televizní hvězda, která požádá Hanka o pomoc, což jej postaví do nepříjemné a kompromitující situace. Také se bude znát s herečkou Sashou Bingham, kterou ve čtvrté řadě hrála Addison Timlin. Sedmá série Californication bude mít na své domovské stanici Showtime premiéru v roce 2014.
  • Seriál Drop Dead Diva (V těle boubelky) sice obživnul (nejprve byl v lednu zrušen, poté v březnu nakonec obnoven), avšak neobejde se to bez nějakých změn. Josh Stamberg se totiž nevrátí do páté řady jako Jay Parker. Na obrazovce ale uvidíme, jak se jeho seriálová přítelkyně Kim Kaswell (Kate Levering) vypořádává s nečekaným těhotenstvím, která bylo odhaleno ve finálové epizodě čtvrté série. Za to herečka Natalie Hall (Pretty Little Liars, Star-Crossed) bude hostovat ve dvou epizodách jako Britney. Více informací i její roli však zatím není známo. Tvůrci tohoto seriálu a producenti ze Sony Television museli provést nějaké změny v rozpočtu, aby se pátá řada natočila. „Diváci si vůbec nevšimnou nějakých změn v našem rozpočtu,“ řekl showrunner seriálu Josh Berman.
  • Zato herci C. Thomas Howell (Amazon, Criminal Minds) a Steve Howey (Shameless, Reba) míří do seriálu "Sons of Anarchy (Zákon gangu)! Howell byl obsazen jako Frank Eagan, což bude agent ATF s pochybnou loajalitou. Howey pak ve dvou epizodách ztvární postavu jménem Hopper, který zkříží cesty se SAMCRO. V současné době probíhá produkce šesté série.
  • Danny Pudi se během přestávky Community zastaví v Clevelandu. Jako hostující hvězda se totiž objeví v jedné epizodě seriálu Hot in Cleveland (Nouzové přistání). Tato „live“ epizoda se bude vysílat 19. června a Pudi v ní ztvární mladého dobrovolníka v domově důchodců, který má temnou stránku. Kromě něj budou v tomto díle hostovat i William Shatner (Star Trek, Boston Legal, $#*! My Dad Says) a Brian Baumgartner (The Office).
  • Homer bude mít nového nepřítele. Sice na jednu epizodu, ale i tak mu pořádně zatopí. Herec Will Arnett (Arrested Development, Up All Night) bude v Simpsonových mluvit detektiva Gratmana, šéfa protipirátské jednotky. Homer bude totiž obviněn z nelegálního stažení filmu a detektiv Gratman jej bude nahánět. Tato epizoda s příhodným názvem „Steal This Episode“ by měla být odvysílána někdy v prosinci tohoto roku…
  • Hvězda seriálu Warehouse 13, Allison Scagliotti, se ukáže v jedné epizodě Switched at Birth. Těšit se na ni můžete 15. července, kdy se v seriálu objeví jako Aida. Aida je popisována jako tvrdá a chladná medička, která sloužila v Afghánistánu s Tyem (Blair Redford).

Potěšila vás nějaká nová castingová informace? Na koho se těšíte nejvíce a na koho nejméně? :-)

(zdroje: TVLine.com /1/, TheWrap.com, TVLine.com /2/, TVLine.com /3/, TVLine.com /4/, TVLine.com /5/)

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu