6. 12. 2013

Low Winter Sun končí

Low Winter Sun končí

Stanice AMC dnes oznámila, že oficiálně ruší svou letošní novinku Low Winter Sun. Zpráva byla pouze otázkou času, jelikož si seriál nedokázal získat potřebné diváky. AMC odmítla své rozhodnutí podrobněji komentovat.

Seriál byl adaptací britské stejnojmenné minisérie z roku 2006. V hlavní roli obou projektů se objevil Mark Strong. Low Winter Sun dělal společníka poslední sérii Breaking Bad, běžel v neděli v deset hodin večer. Po rapidním úbytku diváků jej však stanice přesunula až na jedenáctou.

Začátek nebyl úplně špatný, seriál si naladilo 2,51 milionu diváků. První série však skončila pouze na čísle 630 tisíc diváků.

Zrušením seriálu se Low Winter Sun přidává k velmi malé skupině děl, která byla stanicí AMC zrušena hned po první sérii. Ze známějších můžeme jmenovat například konspirační drama Rubicon.


Sledovali jste Low Winter Sun? Zasloužil si seriál tak brzké odpískání?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Ragnarok8

Ragnarok8

U pilotního dílu jsem dříve usnul, jelikož jsem byl unavenej...momentálně nevím, zda má cenu to dosledovat.
před 10 roky
Clear

Clear

Škoda, seriál byl takový syrový, trochu mi připomínal vynikající The Killing, také se vlastně pořád točí...
před 10 roky
Další články k tématu