21. 12. 2013

Demi Lovato opouští The X Factor

Demi Lovato opouští The X Factor

Zpěvačka a herečka Demi Lovato působila po dobu dvou let jako porotkyně v americké verzi pěvecké soutěže The X Factor. Před pár dny ovšem oznámila, že tímto její účinkování končí. V případě, že bude X Factor obnoven a získá další sérii, Lovato už se nevrátí.

Chce se teď plně věnovat hudbě a soustředit se na svou pěveckou kariéru. „Než jsem s X Factorem začala, byla jsem zpěvačka. A teď je čas, abych se k tomu opět vrátila,“ nechala se slyšet Lovato. „Na rok 2014 se už moc těším, protože se v něm budu věnovat jen své hudbě,“ dodala. Své plány začne realizovat hned v únoru, kdy startuje její turné s názvem Neon Lights. Během tří a půl měsíce vystoupí celkem na 41 koncertech v Severní i Jižní Americe.

Právě kvůli jejímu nadcházejícímu turné s odchodem Lovato tak trochu počítal i samotný tvůrce a jeden z porotců X Factoru, Simon Cowell. Dokonce se už začal poohlížet po náhradě. „Zrovna se uvolnil někdo, po kom jsme v naší show toužili už dlouho. Bylo by to úžasné,“ prozradil Cowell, který si je čtvrtou sérií celkem jistý, i když se stanice Fox k obnovení nebo zrušení X Factoru ještě nevyjádřila. To však Cowella nezastavilo; už nyní začal s plány na další sérii. „Musí to být jiné než letos. Zrovna pracujeme na prezentaci o tom, jak by show měla vypadat a co by se fanouškům líbilo. A ano, moje role by se mohla změnit,“ naznačil Cowell.


Sledujete X Factor? Co říkáte na odchod Demi? Koho byste rádi v porotě viděli vy?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
misyrka

misyrka

Je pravda, že až na Peachy (pitchy) jsem moc kritiku zpěvu od ní neslyšela no. :D
před 10 roky
Gabik.029

Gabik.029

No asi tak. :D Ale zase je její peachy legendární. :D
před 10 roky
takezo

takezo

Hurá
před 10 roky
Další články k tématu