30. 12. 2013

House of Lies nabírá nové tváře

House of Lies nabírá nové tváře

Premiéra třetí řady seriálu House of Lies (Profesionální lháři) už se kvapem blíží. Do 12. ledna zbývá už jen pár dní a na internetu se začaly objevovat informace o hostujících hvězdách, na které se fanoušci tohoto seriálu mohou v nadcházejících epizodách těšit.

Z dámského osazenstva získaly roli herečky Eliza Coupe (Happy Endings) a Genevieve Angelson. Coupe bude hrát Marissu, vedoucí internetové společnosti a dědičku z bohaté mediální rodiny. Angelson ztvární Caitlin, která padne do oka Dougovi (Josh Lawson).

Z pánů se v dramedy stanice Showtime objeví Fred Armisen (Saturday Night Live), Balthazar Getty (Brothers & Sisters), Mekhi Phifer (ER) a Brad Schmidt. Armisen se představí jako Vincent, neurotický vlastník společnosti, která vyrábí náhražky jídla. Getty si zahraje bohatého vlastníka investičního fondu, který má s Marissou společnou minulost. Phifer ztvární roli Drea, tlumočníka a zakladatele módní firmy, která si najme Martyho (Don Cheadle). A Schmidt získal roli JC Buttermana, pohledného křesťana s pořádnou dávkou arogance.


Sledujete House of Lies? Zaujaly vás nové postavy? Na koho jste zvědaví nejvíce?

Magnetky na kliknutí. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu