6. 2. 2014

Loučí se devátá novinka sezóny!

Loučí se devátá novinka sezóny!

Jen pár dní poté, co jsme vám psali smutnou zprávu o zrušení NBC komedie Sean Saves the World přichází další smutná zpráva. Stanice NBC včera oznámila, že ruší také druhou čtvrteční komediální novinku, očekávaný sitcom The Michael J. Fox Show. Stanice s okamžitou platnostní stáhla seriál z programu.

Seriál bude od 27. února (po olympijských hrách) nahrazen hrou Hollywood Game Night. Na NBC bylo dosud ovysíláno patnáct epizod z objednaných dvaadvaceti. Seriál stihl natočit všech 22 dílů, prozatím ale není jasné, zda se zbylých osm na televizních obrazovkách objeví.

Zrušení The Michael J. Fox Show je pro NBC velká prohra. Stanice u něj přeskočila všechny pilotové fáze a už v srpnu 2012 si objednala plných 22 epizod novinky, která měla zajistit comeback jedné z nejmilovanějších filmových a seriálových zvězd, herci Michaelovi J. Foxovi.

NBC má poslední léta velký problém s nalezením nové úspěšné komedie. V loňské sezóně se ze sedmi objednaných komediálních novinek nedostala dál ani jedna z nich. Letos neúspěch pokračoval, nejprve zrušením Welcome to the Family, dále Seanem a nyní Michaelem.


Sledovali jste The Michael J. Fox Show? Bude vám seriál chybět, nebo jste se zrušením počítali?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
24ron24

24ron24

Veď ja sa nehádam :D Ale nič to nemení na tom že 90% z nich aj tak zrušia ;) Ale pozor už sa...
před 10 roky
Maarti

Maarti

Přemýšlím, jak jsem tipovala..ale mě osobně to neuzajalo
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Já jsem sice dávala zrušení, ale popravdě z jiného důvodu. Myslela jsem, že ten Parkinson tam bude moc...
před 10 roky
Další články k tématu