27. 3. 2014

Witches of East End: Freddie Prinze Jr. se nevrátí

Witches of East End: Freddie Prinze Jr. se nevrátí

Zdá se to už jako věčnost, co fanoušci tohoto hitu stanice Lifetime čekají na nějaké ty novinky ohledně 2. série. Stále je tu totiž spousta nezodpovězených otázek z finále 1. řady, které fanoušci chtějí, aby byly rozlousknuty. Natáčení druhé série je už v plném proudu, ale jen velmi málo informací je odtajněných.

19. března zdroj E! Online potvrdil, že Freddie Prinze Jr, který hrál postavu Lea, se už ve druhé řadě neobjeví. Zřejmě vzal tuto roli Lea jen z laskavosti kvůli dlouholeté rodinné přítelkyni a někdejší kolegyni Mädchen Amick (teta Wendy).

Je smutné, že Freddie Prinze Jr. se nevrátí hrát Lea, ale fanoušci se více těší na další mužské pohledné tváře, které budou moci vídat v druhé sérii. Možná se objeví i nějaký ten nový nápadník pro Wendy nebo Ingrid, ovšem na to si musíme ještě nějakou tu chvíli počkat.

Witches of East End mají naplánovaný návrat na podzim tohoto roku. Přesné datum ještě není stanoveno. Fanoušci se také ptají, zda bude druhá série umístěna do domova našich čtyř čarodějek, do Asgardu. Pravděpodobnost tu je, jelikož je díky Ingrid brána od finální epizody otevřená. Fanoušci také věří, že Freyu čeká nebezpečí, když při hledání Killiana nenajde jeho, ale Dashe.


Oblíbili jste si postavu Lea? Bude vás mrzet, že už Freddiho neuvidíme? Chtěli byste, aby si Ingrid spolu s Wendy našly nové protějšky? Chtěli byste, aby se série odehrávala v Asgardu? Povězte nám to v komentářích!

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
danielosbourne

danielosbourne

Tak to trochu zamrzelo....doufal sem, že ve druhé sérii dostane Freddie větší prostor....jinak si nejsem...
před 10 roky
petruska.77

petruska.77

Na druhou sérii se moc těším! A doufám, že nám naservírují nějaké pěkné mužské tváře, jako je Killian :)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Wendy není ženská na stálou známost. To by nebyla ona.
před 9 roky
Další články k tématu