22. 5. 2014

Witches of East End: Představí se nový krasavec

Witches of East End: Představí se nový krasavec

Druhá řada hitu Witches of East End od stanice Lifetime přívítá novou tvář. Chvíle napětí… k hereckému obsazení se přidá krasavec ze seriálu Magic City Christian Cooke. A pozor, vídat se s ní budeme pravidelně.

Rodině Beauchampových se změní život s nově otevřeným portálem do Asgardu a zárověň s tím, co přijde skrz něj. Temnota obklopí celý East End, do nějž přichází cizinec (Cooke). Rodina stále bude hledat lék pro otrávenou Joannu, která se stále jeví jako slabá. Na druhé straně jsou tu Dash s Killianem, kterým se vrátí jejich černokněžnické schopnosti díky smrti jejich matky Penelope.

Cooke se připojí k ansámblu pod vedením Julie Ormond. Ansámbl dále tvoří Jenna Dewan Tatum, Rachel Boston, Mädchen Amick, Eric Winter a Daniel DiTomasso.

Witches of East End dosahovaly v minulé sezóně průměru 3 milionů diváků na epizodu. V číslech z DVR pak 1,7 milionu diváků. Pokud bychom se vrátili zpět ke Cookemu, nedávno dotočil film Love, Rosie, kde hrál s hvězdami jako jsou Lily Collins a Sam Claflin.


Těšíte se na Witches of East End? Líbí se vám tento krasavec? Myslíte, že s někým bude tvořit páreček? Kdo by to měl být? Upozorňuji, premiéra již 7. července 2014.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
petruska.77

petruska.77

Tak jsem si frajera vygooglila a nevim nevim, ale ošklivej neni :-) a když je z Anglie, tak bude mít...
před 9 roky
Další články k tématu