27. 3. 2014

Přítelkyně Coulsona se objeví v Agents of S.H.I.E.L.D.

Přítelkyně Coulsona se objeví v Agents of S.H.I.E.L.D.

Pamatujete, když se ve filmu Avengers zmínil agent Coulson o jeho přítelkyni Audrey? Vzpomínáte si, že je cellistka? Že o ní byla zmínka nedávno i v Agents of S.H.I.E.L.D.? A víte, že ji brzy poznáme i my? Ne? Tak teď už ano!

Audrey se totiž objeví v epizodě vysílané 22. dubna. Vás ale určitě zajímá, která herečka ji ztvární, že? No, nebudeme vás dlouho napínat… je to Amy Acker!

Phil Coulson (Clark Gregg) o svojí lásce poprvé mluvil právě v Avengers. A nedávno, když byl vyslýchán Rainou (Ruth Negga), se Coulson dozvěděl, že Audrey jeho smrt velmi oplakala.

Tato talentovaná muzikantka se aktuálně nachází v Portlandu a myslí si, že Coulson nežije. Vůbec netuší o tom, že na ni Coulson na dálku dohlížel. Asi to pro ni bude hodně velké překvapení, když zjistí, že její mrtvý přítel není zase tak mrtvý… jestli to tedy zjistí.

Pro fanoušky Whedonových seriálů není Amy Acker neznámá. Znát ji totiž můžeme z Angela či Dollhouse. Objevila také v seriálech Once Upon a Time, Grimm, Alias, Supernatural nebo Warehouse 13. V současné době ji pravidelně vídáme jako Root v Person of Interest. Narodila se 5. prosince 1976 v americkém Dallasu.

Agenti se s novou epizodou vracejí již příští úterý. Tvůrci pak na nedělním panelu na Paleyfestu lákali diváky do kina na dvojku Kapitána Ameriky, jelikož další díly seriálu budou na události ve filmu navazovat.


Těšíte se na hostování Amy Acker v Agents of S.H.I.E.L.D.? Nebo jste si do této role představovali někoho jiného?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Salem

Salem

zajímalo by mě jestli ji řekli pravdu s jeho smrtí jakým způsobem umřel
před 10 roky
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Nejlepší castingová novinka měsíce! Moc potěšilo. Amy Acker miluju. Spojení Whedon a Acker je vždy super. :)
před 10 roky
Další články k tématu