31. 3. 2014

SARS: The Walking Dead má další rekord

SARS: The Walking Dead má další rekord

Už je to velmi ohraná písnička. Každou premiéru a každé finále se píše to samé. Faktem je však to, že popularita The Walking Dead (Živí mrtví) neustále narůstá. Včerejší finálová epizoda sklidila další rekord.

Díl získal za včerejší večer 15,7 milionů diváků, o více než tři miliony více než rekordní finále z minulého roku (12,4 milionů). Z tohoto obrovského čísla náleží 10,2 milionů diváků do skupiny 18–49 let, což je o 25 procent více než v loňském roce (8,1 milionů).

Přesto však nejde o celkový rekord seriálu. Ten si drží premiérový díl čtvrté řady, který získal 16,1 milionů diváků, z nichž 10,4 milionů patřilo do skupiny 18–49 let. I když se včerejší epizoda nedostala přes tuto hranici, seriálu se soustavně daří porážet svou seriálovou konkurenci na jiných stanicích. V průměru je čtvrtá série o 24 procent úspěšnější než ta předchozí, co se celkové sledovanosti týče, o 22 procent lepší je pak v demu.

Rekord čekal také na Talking Dead, který získal 7,3 milionů celkových diváků, z nichž 4,7 milionů náleží do skupiny 18–49 let.

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Desperate houseman

Desperate houseman

Jn doufám že tu TWD bude ještě dlouho :D Díl byl super, akurát mi to nepřipadal jako finále. Potřebovali by...
před 10 roky
janka89

janka89

ja som s finále veľmi spokojná... a som hrozne zvedavá ako to bude v oktobri pokračovať... nič iné...
před 10 roky
cerfik.j

cerfik.j

Škoda, že kvalita TWD upadá. Finále o ničem, nuda. Jediné podstatné se v podstatě odehraje...
před 10 roky
Další články k tématu