14. 10. 2014

The Walking Dead: S novou sérií nový rekord

The Walking Dead: S novou sérií nový rekord

Tyto zprávy by se už daly psát jako šablona, pouze měnit sezónu a čísla sledovanosti. Seriál The Walking Dead s novou sérií opět potvrdil svou pozici nejúspěšnějšího seriálu současnosti.

Pátá řada měla na AMC premiéru v neděli 12. října. Epizoda se setkala s rekordním zájmem fanoušků, získala nejvyšší ratingy a sledovanost v historii seriálu. Během nedělního večera si seriál zapnulo celkem 17,3 milionů diváků, z nichž 11 milionů patří do skupiny 18–49 let. Toto číslo představuje neskutečný rating 8.7!

„Je to přece párty mrtvol. Kdo by si mohl přát víc?“ řekl Charlie Collier, ředitel stanice. „Velké díky patří našim přátelům a producentům seriálu, hercům a štábu za vše, co na sledovanostní jedničce dělají a vytvářejí jedinečný a neuvěřitelný zážitek pro fanoušky.“

Oproti předchozímu rekordu, který dosud držela premiéra čtvrté řady, je to nárůst o sedm procent u sledovanosti a šest procent u ratingu. The Walking Dead tak pokračuje ve svém válcování konkurence a zůstává jedničkou u dospělých 18–49 let. Očekává se, že se započtením opakování by se výsledná sledovanost mohla přehoupnout přes 22 milionů.

Nezklamala ani následná talkshow Talking Dead, která dosáhla na 6,9 milionů celkových diváků a rating 3.5.


Viděli jste už premiéru páté řady? Jak se vám epizoda líbila? Zasloužil si seriál předčasné prodloužení pro 6. řadu?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ragelly

ragelly

Pro zadavatele reklamy je důležitý rating - lidé 18-49, což u TWD válí, naopak na NCIS koukají...
před 9 roky
Lucianna

Lucianna

to byl mazec!!! jsem nadšená, první epizoda se opravdu povedla, nadšení veliké a i slza ukápla...
před 9 roky
sonkad

sonkad

Absolútne fantastická epizóda! Pre mňa možno najlepšia za celý seriál, úplne nadšenie i dojatie!
před 9 roky
Další články k tématu