9. 6. 2014

Charlie Cox bude novým Daredevilem!

Charlie Cox bude novým Daredevilem!

O tom, že Netflix chystá seriál s Daredevilem v hlavní úloze jsme vás už krátce informovali. Dnes však přicházíme s bližšími zprávami ohledně toho, kdo si tuto postavu zahraje.

Do hlavní role Matta Murdocka, slepého právníka, který se stane bojovníkem proti zločinu pod jménem Daredevil, byl obsazen Charlie Cox. Tohoto anglického herce si můžete pamatovat například z role v seriálu Boardwalk Empire (Impérium – Mafie v Atlantic City), kde si zahrál Owena Slatera, nebo z filmu Stardust (Hvězdný prach).

Začátek natáčení je naplánovaný na červenec a první série, která bude čítat 13 epizod, bude připravena k vysílání někdy v průběhu příštího roku. Do role showrunnera se postaví Steven S. DeKnight, jehož nejvýraznějšími počiny jsou seriály Spartakus: Krev a Písek a Spartakus: Bohové arény.

Nejedná se o první zpracování tohoto tématu od Marvelu, již dříve se dostal na plátna kin. V roce 2003 se v hlavní roli filmu představil Ben Affleck, ale film samotný nezískal příliš kladné přijetí. O hraném seriálu s daredevilovskou tematikou se už několikrát uvažovalo. Nejdále zašla v roce 1983 stanice ABC, která natočila pilot, ale nikdy jej neodvysílala.


Co na obsazení říkáte? Bude Charlie Cox tím správným Daredevilem? Zajímá vás nová série od Netflixu?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Shadris

Shadris

Když vidím tvůj avatar je mi jasné, že o právnických hrdinech něco víš :D :D Nemůžu však než...
před 9 roky
Cherry :-*

Cherry :-*

Daredevila jsem viděla ve filmovém zpracování. No katastrofa to nebyla, ale že bych si z toho sedla na...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Já viděla akorát kousek filmu a ten mi připadal až směšný. I mně se líbil v Prachu, ale jak bylo...
před 9 roky
Další články k tématu