18. 6. 2014

Kdo se objeví v druhé řadě The Musketeers?

Kdo se objeví v druhé řadě The Musketeers?

The Musketeers patřil loni k seriálům, které měly pokračování jisté velmi rychle, když se svého prodloužení dočkal po odvysílání pouhých tří dílů. V současnosti se v Praze natáčí jeho druhá série a spolu s tím se samozřejmě postupně začínají objevovat i zprávy, na které herce se můžeme těšit tentokrát.

V druhé řadě se objeví Colin Salmon (Die Another Day, Resident Evil) a Antonia Thomas (Misfits). Salmon si zahraje Tariqa, záhadného ilegálního obchodníka, který prchá ze Španělska. Antonia Thomas se pak objeví v roli jeho dcery Samary. Je to kurážná a houževnatá mladá žena, ale když je její otec vyhnán, ocitne se v ohrožení života.

Výkonní producenti Adrian Hodges a Jessica Pope k této zprávě dodali: „Velice nás těší, že v The Musketeers můžeme přivítat herce Colinova formátu. Ke svojí roli přispívá svým úžasným charismatem a zároveň ji obohacuje o určitou tajuplnost.“ K účinkování Antonie Thomas řekli: „Už dlouho jsme věděli o výtečné práci, kterou Antonia odvádí v mnoha seriálech a filmech. Do každé své role přináší nesmírný důvtip a oživení a jsme nadšení, že se nám ji podařilo získat pro roli Samary.“

Scénář k dílu, ve kterém se oba herci objeví, napsali Lucy Catherine a Adrian Hodges. Režírovat jej bude Mark Jobst. Kromě toho bylo už dříve oznámeno, že si v seriálu zahraje také Marc Warren.


Potěšilo vás obsazení těchto herců?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
corine

corine

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Klik

Klik

Už sa neviem dočkať druhej série :)
před 9 roky
Polgara

Polgara

Nemůžu se dvojky dočkat. To čekání je nekonečný :-)
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Alisha? Tak to mám radost. Mám ji ráda. Vzhledem k tomu, že je taky černoška, tak bude mít určitě...
před 9 roky
Další články k tématu