13. 8. 2014

Rory Gilmore se vdala

===OPRAVENO===

Rory Gilmore se vdala

Na začátek by se hodilo uvést, že opravdu nejde o pokračování úspěšného seriálu Gilmore Girls, který z televizních obrazovek zmizel v květnu 2007. Jedná se o herečku a představitelku hlavní role Rory Gilmore, Alexis Bledel. Z té se stala vdaná paní; vzala si herce Vincenta Kartheisera.

Dvaatřicetiletá herečka a pětatřicetiletý herec se vzali v červnu v Ojai v Kalifornii. Jejich sňatek se jim dařilo držet v tajnosti až dosud, kdy novinku oznámil bulvární časopis Star. Bledel a Kartheiser byli zasnoubení od března 2013. U obou se jedná o první manželství.

Kromě své osudové role v Gilmore Girls se Bledel objevila v několika filmech, např. The Sisterhood of the Traveling Pants, Sin City nebo Post Grad. Kartheiser hraje postavu Petea Campbella v retro seriálu Mad Men, který odvysílá závěrečné epizody v roce 2015. Před dvěma lety se právě zde objevila Alexis ve vedlejší roli.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Maguša

Maguša

Zrovna sleduju třetí řadu Gilmorek :D Popadl mě zvláštní vzpomínkový amok a mám pocit, že se vracím do...
před 9 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Jsem ráda, že konečně našla lásku, přeju jim jen to nejlepší a hlavně, aby jim to vydrželo :) A Gilmorky...
před 9 roky
v-erunka

v-erunka

Možná lepší skončit pátou řadou.. Ty další dvě už nebyly ono :)
před 9 roky
Další články k tématu