19. 8. 2014

Chasing Life: Jak to bude dál?

Chasing Life: Jak to bude dál?

Článek obsahuje spoilery k letnímu finále a náznaky zápletek k nadcházejícím dí­lům.

Před několika dny se letošní novinka Chasing Life rozloučila se svými diváky po deseti epizodách v letním finále. Některá tajemství byla odhalena a jiná se naopak přesunou i do druhé poloviny první série.

April (Italia Ricci) byla přijata do nemocnice na chemoterapii, vrátil se Dominic (Richard Brancatisano), který jí dal kopačky, rodiče Greer (Gracie Dzienny) zakázali Brenně (Haley Ramm), aby chodila s jejich dcerou, Sara (Mary Page Keller) a George (Steven Weber) čelí svým citům a Leo (Scott Michael Foster) možná vydechl naposledy. V následujícím rozhovoru se výkonný producent Patrick Sean Smith pokusil zodpovědět alespoň některé z otázek, které se po letní finále nabízejí.

Docela se bojím o Lea. Jak brzy zjistíme, jestli je v pořádku nebo ne?
V naší vánoční epizodě, která poběží v prosinci, navážeme přesně tam, kde jsme ve finále skončili.

Dobře, takže tato epizoda poběží v prosinci, i když v seriálu Vánoce ve skutečnosti nebudou?
Naše Vánoce slouží k tomu, aby April pomohly ustát zbytek léčby. Když April zjistí, že jí začínají vypadávat vlasy, její rodina se rozhodne, že jí uspořádají Vánoce, které jsou jejím nejoblíbenějším svátkem. V té době bude ještě v nemocnici a bude se vypořádávat se svou ztrátou.

To je skvělé! Teď se přesuneme k April a Dominicovi. Co vás přimělo k tomu, abyste je rozdělili?
Věděli jsme, že desátou epizodu ukončíme s April na léčení a také jsme věděli, že April bude Dominicovi svou nemoc tajit až do tohoto finále. To, jak to dopadlo, nám dávalo naprostý smysl. Je to muž, který má za sebou sérii nezávazných vztahů, což přimělo April zaváhat, zda mu může věřit. Bylo by to moc snadné, kdyby se mu přiznala a on by jí řekl: „Já to chápu a je to v pořádku, protože jsi nemocná.“ Teď se musí vyrovnat s tím, že se rozešel s dívkou na nemocniční posteli. A bylo to pro něj srdcervoucí. Přiměl se k obrovskému romantickému gestu, když se vrátil do Bostonu, aby s ní byl, a pak si uvědomil, že si vlastně nikdy nemyslela, že by tam pro ni mohl být. S tím se bude ve zbylých deseti epizodách potýkat.

Můžeme tvrdit, že jejich příběh ještě není u konce?
Správně. Stále spolu budou pracovat, ale teď jako bývalí milenci. Nabízí se spousta dramatu, když se spolu musí vídat každý den a čelit něčemu tak komplikovanému a osobnímu.

To je pravda. Jinak děkuju, že jste nezabili Saula. Dodalo mi to naději.
Jsem rád, že to tak vidíte, protože tímto jsme chtěli prvních deset epizod zakončit. Když jsme se bavili o osudu Saula, předpokládalo se, že v našem seriálu zabíjíme lidi hlava nehlava. Ale nejsme The Walking Dead. Saul přežil.

Brenna v této epizodě také prošla určitou změnou. Zdálo se, že ji skutečně mrzí, jak se dříve i nyní chovala.
Když jsme se podívali na všechny naše postavy a vytvořili jsme jejich reakce na potíže April, chtěli jsme, aby Brenna byla ta, která bude čelit svým hříchům z minulosti. Byla to problémová dívka, jak jsme mohli vidět v pilotní epizodě, ale teď za sebe skutečně přebírá zodpovědnost. Ale je to proces, ze dne na den se z ní nestane „svatoušek“. Nikdo se tak zásadně nezmění přes noc, ale je to pro ni začátek velmi složité proměny.

Když už je řeč o složitostech, budou spolu s Greer chodit tajně?
Greer se ve zbylých deseti epizodách opět ukáže a budou spolu čelit realitě a novým výzvám jejich vztahu, kterému teď přezdíváme „Julie a Jullie“.

A teď k něčemu podivnému. Sara a George se krátce bavili o svém polibku, končí to tím? Nebo z toho něco bude?
Budeme se tím zabývat ve zbylých epizodách. Budeme nadále zkoumat jejich vztah a také následky… nebo spíše dopad, jaký by jejich vztah mohl mít na celou rodinu, vzhledem k tomu, čím vším už si museli díky různým tajemstvím a vztahům, které nebyly vždy všem po chuti, projít.


Jak se vám líbilo letní finále? Myslíte si, že Leo přežil? Těšíte se na zbylé epizody?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Leeuska

Leeuska

Jsem opravdu zvedava na pokracovani... a fandim Leovi, nejspis proto, ze s nadorem na mozku moc sanci...
před 9 roky
allyska

allyska

Dominic se mi vždycky strašně líbil, takovej roztomilej, ale teď naprosto fandim Leovi. Jako chápu, že...
před 9 roky
Další články k tématu