27. 8. 2014

Novým přírůstkem Freak Show je nejmenší žena na světě

Novým přírůstkem Freak Show je nejmenší žena na světě

Spolutvůrce seriálu Ryan Murphy oznámil na svém Twitteru, že k osazenstvu Panoptika v nadcházející čtvrté sérii American Horror Story se připojí Jyoti Amge, nejmenší žijící žena na světě.

Jen pro připomenutí, American Horror Strory: Freak Show se zaměří na poslední americkou Freak Show (Panoptikum). Píše se rok 1950. Nacházíme se na Palm Beach na Floridě, konkrétně v městečku Jupiter a ředitelkou Freak Show je německá emigrantka Elsa Mars, kterou nehraje nikdo jiný, než Jessica Lange.

Pro Amge to není poprvé, co se objeví na televizních obrazovkách. Zahrála si v epizodě britského dokumentárního pořadu Body Shock s názvem Two Foot High Teen (Dvě stopy vysoký teenager). Byla i hostem v šeté sérii Bigg Bosse, což je indická reality show ve stylu Big Brothera.

Jyoti Amge je zapsána jako nejmenší žijící žena na světě v Guinessově knize rekordů. Nyní je jí dvacet let, ale titul získala již v osmnácti s výškou 2 stopy a 0,6 palce (tedy asi 62,5 cm). Za její malý vzrůst může anomálie zvaná achondroplazie.

American Horror Strory se vrátí na obrazovky v říjnu.


Co říkáte na obsazení nové řady AHS? Jste zvědaví, jací další „účinkující“ se v Panoptiku objeví?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Majef

Majef

Tak to bude zajímavé :D Už se těším na říjen! :D
před 9 roky
Další články k tématu