16. 9. 2014

Do AHS: Freak Show se vrací postava z druhé série

Do AHS: Freak Show se vrací postava z druhé série

Ryan Murphy, tvůrce seriálu American Horror Story, oznámil, že se rozhodl porušit tradici a přivést zpět jednu z předešlých postav. Každá řada AHS je unikátem právě díky tomu, že ač se děj, postavy a lokace úplně změní, herecké obsazení je víceméně podobné. Toto bude poprvé, kdy se vrátí jak herečka, tak postava, kterou již ztvárnila v předešlé sérii.

Konkrétně jde o postavu z AHS: Asylum. Její vzezření je neobvyklé. Má velkou hlavu a uši a ač nemá moc vlasů, ráda si je zdobí mašlí. Už víte? Ano, je to fanoušky oblíbená chovanka sanatoria Briarcliff, Pepper (v podání Naomi Grossman). Jako mikrocefalička je dokonalým přírustkem do Panoptika.

Zvěsti o jejím návratu se vynořily už v červenci, ale nyní přišlo oficiání potvrzení od samotného Ryana Murphyho: „Ano, objeví se v nadcházející sezóně. Přemýšleli jsme o tom velmi dlouho a intenzivně a rozhodli jsme se, že by bylo zajímavé to udělat.“

A protože děj Freak Show se odehrává v roce 1952, tedy dvanáct let před událostmi v Asylum, pro Pepper bude tato příběhová linie prequel. Pepper bude jednou z účinkujících v Panoptiku vedeném Elsou Mars (Jessica Lange). Dalšími „umělci“ potom budou například Kathy Bates jako Vousatá dáma, nebo Angela Bassett jako Tříprsá žena. Elsa Mars již dvacet let chodí po nemocnicích a vězeních a zachraňuje tyto „zrůdné“ cirkusové umělce, kteří mají být posláni do ústavu pro duševně choré. Podepíše převzetí zodpovědnosti a stává se jejich opatrovnicí.

American Horror Story: Freak Show se začne vysílat 8. října na stanici FX.


Oblíbili jste si Pepper? Jste rádi, že se vrací?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu