31. 8. 2014

Arrow přeobsazuje i nově obsazuje

Arrow přeobsazuje i nově obsazuje

Seriál Arrow nás přes léto opravdu nenechá vydechnout a neustále nás zásobuje novými zprávami. Jen před pár dny jsme se dozvěděli, že se dočkáme nového padoucha a i dnes se dozvídáme o dvou nových tvářích, které se nám ve třetí sérii představí.

Nejprve je třeba říct, že se tvůrci museli uchýlit k přeobsazení role. Jak jsme vás již dříve informovali, tak v roli Tatsu Yamashiro jinak známé také jako Katana se měla objevit Devon Aoki. To se však nakonec nestane. V roli Katany, důležité postavy z Oliverových flashbacků pro třetí sérii, se nově objeví Rila Fukushima. Ta na svém kontě zatím nemá moc rolí, ale představila se ve Wolverinovi. Katany je expertka na bojové umění a ovládání meče a bude jedním z Oliverových opatrovníků, kteří bude mít velký vliv na jeho cestě k vytvoření Arrowa.

Druhou novou postavou bude Nolan Funk. Toho si mohou pamatovat hlavně fanoušci seriálu Glee, kde se objevil jako Hunter Clarington nebo ze seriálu Awkward (Nešika), kde si zahrál milostný objekt hlavní hrdinky.

I v Arrow se představí s podobnou rolí, zahraje si totiž přítele Felicity (Emily Bett Rickards) z dob jejích studií. Objeví se v páté epizodě nazvané Secret Origin of Felicity Smoak jako Cooper Seldon, tehdejší přítel oblíbené pomocnice.

Arrow se vrátí 8. října na stanici CW.


Co říkáte na přeobsazení? A na nového přítele Felicity?

(Zdroj a)

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Sleslikslicka

Sleslikslicka

Taky mi přijde, že to jméno není úplně náhoda a že je to vtípek :). A na Nolana se taky těším, znám ho sice...
před 9 roky
Lill

Lill

Tiež som pozerala na to meno :D O obsadení som už čítala, a píšem to asi do všetkých bleskoviek, ale na novú...
před 9 roky
Pajky

Pajky

You're welcome!
před 9 roky
Další články k tématu