18. 7. 2015

Arrow obsazuje dvě nové postavy

Arrow obsazuje dvě nové postavy

Tvůrci seriálu Arrow toho na svém comic-conovém panelu prozradili poměrně hodně. Rozpovídali se o plánech pro čtvrtou sérii a jedna z nejdůležitějších informací byla, že se fanouškům představí nové postavy – Mister Terrific a Anarky.

A právě tato dvojice byla nyní obsazena. Jako Mister Terrific alias Michael Holt se ukáže Echo Kellum. To je herec, kterého si můžete pamatovat díky rolí v komediích Ben & Kate a Sean Saves the World. V nové vedlejší roli ho však určitě čeká méně usmívání.

Podle komiksu je Michael Holt brilantní jedinec, olympijský vítěz a držitel více než tuctu doktorátů. Poté, co jeho manželka a dítě zemřou při nehodě, začne vinit sám sebe a tento pocit ho dovede k tomu, aby svou genialitu a fyzickou zdatnost používal v boji proti trestné činnosti pod jménem Mister Terrific.

Tvůrci dopředu avizovali, že jejich verze se bude od předlohy lišit. Mister Terrific totiž bude první homosexuální postavou v seriálu. Kromě toho se ví, že ho čeká spolupráce hlavně s Felicity (Emily Bett Rickards).

Svého představitele zná už i padouch Anarky. Toho si zahraje Alexander Calvert, kterého si můžete pamatovat z vedlejších rolích v seriálech Bates Motel nebo The Returned. Jeho postava se poprvé představí ve druhé epizodě čtvrté série.

Podle oficiálního popisu postavy je Lonnie Machin neboli Anarky nepříčetný zločinec pohybující se na volné noze, který je ochotný udělat cokoliv, aby zapůsobil na svého zaměstnavatele.

Čtvrtá řada Arrow se vrátí na televizní obrazovky stanice CW 7. října.


Co na nové postavy říkáte? Těšíte se na novou sérii? Myslíte, že bude lepší než ta předešlá?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Balthazar6

Balthazar6

3. serie byla naprosta tragedie a za nektere momenty by se nemusely stydet ani ty nejpreslazenejsi...
před 8 roky
Squerago

Squerago

Asi jsem jediný komu se zatím 3.série líbila nejvíc :D
před 8 roky
RebeccaLynn

RebeccaLynn

Mně se 3. série taky líbila. Skoukla jsem ji za 3 dny :-) nemohla jsem přestat.
před 8 roky
Další články k tématu