20. 9. 2014

Cougar Town půjde do poslední série bez jedné postavy

Cougar Town půjde do poslední série bez jedné postavy

Seriál Cougar Town (Město žen) patří mezi ty seriály, které ví, kdy přesně skončí. Seriál se totiž dočkal prodloužení s dovětkem, že půjde o poslední sérii. Fanoušci tedy očekávají řádné zakončení, které by si tato partička z Floridy jistě zasloužila. Nedávno jsme vás informovali, že se jedna z postav objeví i v jiném seriálu stanice (nakonec z toho sešlo), dnes však přichází zpráva, která vysněnému konci značně komplikuje situaci.

Malé městečko Gulfhaven má totiž předčasně opustit jedna z hlavních postav. Podle zákulisních zdrojů by mělo jít o Briana Van Holta, který hraje postavu Bobbyho Cobba, bývalého manžela hlavní hrdinky Jules (Courteney Cox). Podle zasvěcených se rozhodl prozkoumat jiné možnosti.

Údajně je připraveno, že se Bobby rozloučí v úvodní epizodě šesté série, která by se měla ve vysílání objevit na začátku roku 2015. Brian Van Holt se má objevit i v novince stanice Syfy Ascension, která nedávno dokončila natáčení.


Co říkáte na fakt, že bude chybět Bobby? Bude vám chybět jeho postava a jeho přátelství s Andym? Mrzí vás jeho odchod, když je cílová rovinka v dohledu?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Martin_W

Martin_W

Já už se bal, že odstaví Andyho. Absence Bobbyho mi nevadí, vždy mi tam spíš vadil.
před 9 roky
Pajky

Pajky

Mě teda docela jo, už z toho důvodu, že Andy tě bude takovej lichej, bez pořádný interakce. Doufal...
před 9 roky
Olca

Olca

Souhlasím, taky jsem se bála, že to bude Andy... Bobby mě taky mrzí, ale zase tolik jako kdyby se...
před 9 roky
Další články k tématu