27. 9. 2014

Nina Dobrev zamíří k Původním!

Nina Dobrev zamíří k Původním!

Pamatujete, jak jsme před několika týdny psali o tom, že bude další crossover mezi The Vampire Diaries (Upíří deníky) a The Originals? Tak konečně už víme něco více… v TO se totiž objeví Nina Dobrev!

Jenže jakou postavu Nina ztvární? Na to odpověděla Julie Plec, výkonná producentka TVD a TO: „Je spousta lidí, kteří by mohli přecházet z obou seriálů. Jenže když plánujeme naše crossovery, chceme to prolnutí mytologie The Vampire Diaries s mytologií The Originals udělat co nejlépe. Ve třetí sérii TVD byla představena jedna postava, která souvisela s Klausem (Joseph Morgan) a Elijahem (Daniel Gillies) a tím, jak se z nich stali upíři. Oba dva před dávnými časy milovali stejnou dívku, původní dvojnici Tatiu. Takže Nina Dobrev kvůli krátkému příběhu navštíví The Originals v páté epizodě, která se bude vysílat 3. listopadu.“

Plec dále prozradila, že přítomnost Tatii ukáže tu stránku, se kterou Původní bratři zápasí pořád dokola – neustále se oba zamilovávají do stejné dívky. „Z The Vampire Diaries víme, že ji oba dva, Klaus i Elijah, milovali. Takže v TVD to je, jako by se opakovala historie, jen se Stefanem a Damonem,“ řekla Julie a pokračovala: „A pak ji Esther (Alice Evans), jejich matka, zabila, aby z Klause mohla udělat nehybrida. K její postavě se váže spousta tajemství, skandálů, romance a také strašlivé tragédie. Vrátíme se do minulosti a uvidíme, jak se to všechno odehrálo.“

Proč se tedy Tatia objeví v The Originals až teď, 3 roky poté, co bylo její jméno zmíněno v The Vampire Diaries? „Na začátku jsme si stanovili určitá pravidla. Nechtěli jsme dělat crossovery jen tak, pro nic za nic. Ale v tomto konkrétním případě je Tatia součástí jejich minulosti. Je to něco, co jsme zmínili už hodně dávno, ale nikdy toho nevyužili,“ sdělila Julie Plec na závěr.

Pro připomenutí, v minulé seriálové sezóně proběhly mezi TVD a TO dva crossovery – nejprve se v New Orleans objevil Tyler a poté se Klaus a Rebekah na skok ukázali v Mystic Falls během sté epizody Vampire Diaries (5×11).


Tak co, jak se vám tento nápad zamlouvá? Těšíte se na další postavu, kterou ztvární Nina?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře27zobraz všech 27 příspěvků
Illyria

Illyria

Ono je to cele okolo Nikki & Ian & Nina dost divoke. A rozhodne si nemyslim, ze je dobre si delat...
před 9 roky
ajiska01

ajiska01

Nina ať mi fakt do TO neleze.Už jí mám dost v TVD pokud to není Katherin,tu bych v TO celkem...
před 9 roky
Sleslikslicka

Sleslikslicka

Nic konkrétního, neni mi prostě sympatická :).
před 9 roky
Další články k tématu