7. 4. 2015

Nina Dobrev opouští Upíří deníky!

Nina Dobrev opouští Upíří deníky!

Ne, tohle opravdu není apríl, ačkoliv je to velmi podezřelá shoda náhod! Herečka Nina Dobrev oznámila, že po konci aktuální šesté série The Vampire Diaries (Upíří deníky) ze seriálu odchází!

„Právě jsem strávila nádherný víkend na jezeru Lanier v Georgii s mou TVD rodinou. Chci, abyste byli první, komu řeknu, že to nebyla jen dovolená. Byla to rozlučková párty,“ napsala na Instagram.

"Vždy jsem věděla, že příběh Eleny bude šestisezónové dobrodružství a během těch šest let jsem zažila jízdu svého života. (…) Než se v květnu odehraje finále sezóny, bude toho ještě hodně co říct. Elena se zamilovala ne jednou, ale dvakrát, do dvou epických spřízněných duší, a já sama jsem našla ty nejlepší přátele a vybudovala si tu nejlepší rodinu, jakou kdy budu mít. Přijde toho ještě hodně, než to zabalíme, a já vám slibuji, že o mně a mých dalších zkušenostech celý další měsíc uslyšíte. (…) Zvu vás, abyste se přidali k oslavě Elenina života a připravili se říct sbohem jí i její pracovní rodině, aby se mohla přesunout k další kapitole svého života. Chci s vámi sdílet toto rozloučení, s úžasným fandomem, který mi dal lásku, podporu a vášeň, kterou si před sedmi lety nikdo ani nemohl představit, když mladá holka z Kanady přišla na casting seriálu ve stylu Stmívání.

Miluji vás všechny. Připoutejte se, protože i když si myslíte, že víte, co přichází, mýlíte se.

Hereččin odchod přichází v roce, kdy seriál ztratil několik klíčových hráčů včetně Stevena R. McQueena a Marguerite MacIntyre, Michael Trevino získal roli v pilotu Kingmakers. Nicméně absence hlavní hrdinky bude jistě velká ztráta. Během šesti sezón herečka ztvárnila kromě Eleny také její dvojnice Katherine, Amaru a Tatiu.

Spekulace o odchodu Niny začaly internet obíhat již během velikonočních svátků. Na sociálních médiích se totiž objevily fotografie herců s výkonnou producentkou Julií Plec, které byly publikovány s hashtagem #ninawewellmissyou.

„Říct sbohem Nině je hořkosladké. Po více než šesti letech společné práce si herci i štáb vytvořili hluboká přátelství, myslím, že takovou míru nikdo nečekal,“ uvedla producentka v oficiálním vyjádření. „Nina je nadšená z nových příležitostí, trochy odpočinku, cestování… a my ji v tom stoprocentně podporujeme. Bude nám moc chybět Nina i těch snad 400 postav, které hrála, ale těšíme se na další šílené a vzrušující zážitky, které čekají na bratry Salvatory a zbytek našeho milovaného osazenstva.“

The Vampire Diaries už nějaký ten pátek není pro CW nejvýznamnějším seriálem. Loni ho předčil Arrow a letos jeho ještě úspěšnější spin-off The Flash. Seriál nicméně herečku proslavil. Za svou roli Eleny vyhrála několik ocenění Teen Choice Awards a People's Choice Awards. Na svém Twitteru má téměř 5,5 milionu sledovatelů a v současnosti si rozjíždí filmovou kariéru. Její nejnovější film, hororová komedie The Final Girls, se do kin v USA dostal v březnu.


Jste v šoku? Šťastní? Spokojení? Máte obavy, co nyní se seriálem bude? Kdo se stane novou hlavní hrdinkou? Přejete si, aby se Nina vrátila do televize v jiném seriálu? Nebo od ní na chvilku chcete mít klid?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře52zobraz všech 52 příspěvků
Suši

Suši

Já v tom nevidím nic složitýho. Ať tam dají jednu z milionu dvojnic, co má, a problém je vyřešen. :D
před 9 roky
Šmoulinka7

Šmoulinka7

Osobne si myslím, že odchod Nini spôsobí ešte väčší pokles sledovanosti ako bola doteraz. Veľa ľudí...
před 9 roky
La.Volpe

La.Volpe

Bez Eleny se efektivně pročistila atmosféra seriálu, i Bonnie je v pohodě, což je fajn změna....
před 8 roky
Další články k tématu