30. 9. 2014

Z Agents of S.H.I.E.L.D. vás opět zamrazí

Z Agents of S.H.I.E.L.D. vás opět zamrazí

Minulý týden odstartovala premiéra druhé řady oblíbeného seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., která mnohé fanoušky do jisté míry šokovala. V epizodě se představilo hned několik nových postav a s některými se budeme setkávat i nadále, ale těšit se můžete i na návrat postavy, která se v seriálu ukázala již minulou sérii.

Ve třetí epizodě, která se bude vysílat 7. října, k Agentům opět zavítá herec Dylan Minnette, který ztvárňuje Donnieho Gilla, marveláckého záporáka Blizzarda. Donnie se objevil ve dvanácté epizodě první série jako nadaný student akademie, kde studovali i Fitz (Iain De Caestecker) se Simmonsovou (Elizabeth Henstridge). Donniemu se podařilo sestrojit nebezpečný přístroj, který nakonec stál život jeho kamaráda. Donnie však během zničení tohoto přístroje nabyl novou superschopnost – dokáže zmrazovat předměty.

A právě tato schopnost by mohla pro svět znamenat nebezpečí. V nové epizodě se bude ředitel Coulson (Clark Gregg) se svým týmem snažit Donnieho najít, ovšem čas je bude tlačit, jelikož si stejný cíl vytyčila i Hydra. Úkolem S.H.I.E.L.D.u je dostat se k němu dřív. A aby toho nebylo málo, Simmonsová se ocitne v nějakém nebezpečí.


Jste rádi, že se opět setkáte se známou tváří? Jak se vám líbila premiéra druhé série?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Gabik.029

Gabik.029

Mně se právě líbil, protože tam měli FitzSimmons víc prostoru. :)
před 9 roky
Klik

Klik

Mne sa koniec poslednej časti páčil, trošku som z toho bola mimo. Ale na nového záporáka sa teším :)
před 9 roky
MoTAngel

MoTAngel

Ten diel bol taký nudný, že som to vypla. Ani som to nedokázala celé pozrieť. :/
před 9 roky
Další články k tématu