10. 11. 2014

Agent Carter se opět vrací k Agents of S.H.I.E.L.D.

Agent Carter se opět vrací k Agents of S.H.I.E.L.D.

Premiéra seriálu Agent Carter už se kvapem blíží, avšak do 6. ledna 2015 ještě nějaký ten týden zbývá. Diváci však na agentku Carterovou (Hayley Atwell) tak dlouho čekat nemusí. Na skok se opět zastaví v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., stejně jako tomu bylo v premiéře druhé série.

Před pár dny bylo oznámeno, že si Atwell svou roli v Agentech opráší, a to v epizodě, která poběží 18. listopadu. Tato epizoda se bude věnovat převážně souboji mezi S.H.I.E.L.D.em a Hydrou, zatímco Ward (Brett Dalton) unese svého bratra, senátora Christiana Warda (Tim DeKay), aby s ním zavzpomínal na společnou minulost.

Tímto se fanouškům naskytne další pohled na to, jak se život agentky Carterové odvíjel po událostech z prvního filmu Captain America. Zatím nebylo prozrazeno, jak přesně bude její objevení zapadat do děje, ale dá se předpokládat, že její scény budou podobné těm předchozím.

Agents of S.H.I.E.L.D. se letos rozloučí 9. prosince a vrátí se 3. března příštího roku. Mezeru vyplní právě tato osmidílná série Agent Carter.

Sepsané castingy k seriálu Agent Carter můžete nalézt v příslušné záložce a nyní se můžete podívat na nový sneak peek, který Marvel k seriálu vypustil.


Oblíbili jste si postavu agentky Peggy Carter? Máte radost z tohoto crossoveru? Těšíte se na seriál?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Klik

Klik

Už sa neviem dočkať Agenti mi budú chýbať, ale Agent Carter mi ten čas dúfam vyplní :)
před 9 roky
jukab

jukab

Vzhledem k účasti Bridget Regan už se na to těším, i když ani nevím, o čem to má být :)
před 9 roky
Michalenka

Michalenka

I když znám Peggy z filmů CA, tak jsem netušila, že je až takhle drsná :D
před 9 roky
Další články k tématu