2. 10. 2014

Yvonne Strahovski další ženou v Astronaut Wives Club

Yvonne Strahovski další ženou v Astronaut Wives Club

Seriál The Astronaut Wives patří mezi projekty, které se představí až v midseason. Dnes však do svého ženského klubu získal seriál další výraznou tvář.

Fanoušci Yvonne Strahovski se dočkají jejího brzkého návratu na televizní obrazovky. Naposledy si mohli její přítomnost vychutnat diváci u minisérie 24: Live Another Day. Tato herečka má na kontě i roli v seriálu Dexter, přesto si ji většina fanoušků spojí hlavně s rolí Sarah Walker ze seriálu Chuck.

Příběh vypráví skutečný příběh žen, které stály po boku největších hrdinů americké historie během vrcholu závodů o dobývání vesmíru. Za seriálem stojí dvojice Lily Koppel a Stephanie Savage. Příběh je založen na stejnojmenné knize od Lily Koppel, ktera byla publikována loni v létě.

Strahovski se představí jako René Carpenter, která je provdaná za astronauta Scotta Carpentera. Je to silná matka čtyř dětí, kterou těší pozornost, jež se jí dostává a hodlá ji využít pro svůj osobní prospěch. Je ráda středem pozornosti a je jedinou z manželek, která je vybrána pro obálku magazínu.

Kromě Yvonne Strahovski se v seriálu představí také Odette Annable, JoAnna Garcia Swisher, Dominique McElligott, Desmond Harrington nebo Bret Harrison.

Astronaut Wives Club dostal objednávku rovnou na 10 epizod a původně byl plánován do letního programu. Nakonec se však drama dočkalo přesunu do midseason.


Patří The Astronaut Wives mezi vámi vyhlížené seriály v midseason? Máte radost z návratu Yvonne na obrazovky?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

Na seriál se těším, ale narozdíl od většiny nejsem nadšená z tohohle obsazení. Ona byla jedním...
před 9 roky
Salem

Salem

žárlivost?
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Jako proč? Mně hezká nepřipadá, ale kdyby jo, tak budu žárlit na každou hezkou herečku v televizi, a...
před 9 roky
Další články k tématu