7. 10. 2014

Premiéra třetí série Hannibala se odsouvá

Premiéra třetí série Hannibala se odsouvá

Hannibal se v květnu s fanoušky dočasně rozloučil ve finále druhé série, které proběhlo se vší parádou. Od té doby všichni nedočkavě vyhlížejí premiéru série třetí. Pro ty, kteří počítali s tím, že se nových epizod dočkají koncem zimy/začátkem jara, jako tomu bylo u premiér předchozích dvou sérií, máme špatné zprávy. Přesné datum sice ještě známo není, již nyní je však jasné, že Hannibal se na televizní obrazovky vrátí nejdříve koncem dubna/začátkem května 2015.

Důvod odsunutí premiéry uveden nebyl. Natáčení třetí série začíná teď v říjnu, již dříve se však objevovaly střípky z produkce. Zdá se, že děj se bude z části odehrávat v Evropě, konkrétně ve Florencii, a Hannibala si fanoušci užijí více. Zábava by chybět neměla.

Mezi potěšující zprávy pro mnohé fanoušky patří také informace, o které jste se u nás mohli dočíst minulý měsíc. Herečka Gillian Anderson, která se v Hannibalovi objevuje jako Bedelia du Maurier, byla povýšena mezi hlavní postavy. Zdá se tedy, že ve třetí sérii se s ní diváci budou setkávat mnohem častěji. A pokud vám unikl článek z letošního Comic-Conu, nezapomeňte se na něj také podívat. Dočtete se tam o spoustě informací právě ke třetí sérii.


Patříte mezi ty, kteří netrpělivě vyhlíží novou sérii? Co od třetí série čekáte?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
lukascoolarik

lukascoolarik

Tak to doufám, že to čekání bude stát za to. Zatím to zní celkem slibně. Ale to delší čekání rozhodně...
před 9 roky
verunkawrath

verunkawrath

velká škoda,bude to dlouhé čekání
před 9 roky
Leslie

Leslie

Néééééééééééééé! :( Na Hannibala se ze všech seriálů po tom velkolepém finále těším snad nejvíc. A oni...
před 9 roky
Další články k tématu