10. 10. 2014

Starz prodlužuje!

Starz prodlužuje!

Necelý týden stačil kabelovce Starz k tomu, aby se rozhodla, jaký osud nadělí své podzimní komediální novince. Pro všechny fanoušky máme dobrou zprávu. Survivor's Re­morse se za rok vrátí se druhou sérií.

„Jsme nadšeni tou obrovskou vlnou kritické chvály, kterou Survivor's Remorse získal. Těšíme se na další spolupráci s tímto hvězdným týmem,“ sdělil Chris Albrecht, ředitel stanice.

Seriál v produkci Lebrona Jamese, který pojednává o basketbalové slávě a získaném bohatství, které se občas můžou změnit v noční můru, se vrátí v roce 2015 s deseti novými epizodami. Jde o navýšení oproti první řadě, která má pouze šest dílů.

Komedie se na Starz představila 4. října, pilotní díl sledovalo 203 tisíc lidí. Během víkendu se číslo vyšplhalo na 605 tisíc. Epizoda byla však k dispozici již několik dní předem na internetu.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
La.Volpe

La.Volpe

Tenhle seriál se shání horko těžko, a anglické titulky ještě hůř.
před 9 roky
stonefire

stonefire

Viděl jsem první díl a docela slušný. Jen teda nevím, jestli je to komedie?? :)
před 9 roky
Další články k tématu