16. 10. 2014

Česká AXN uvede dva letošní seriály

Česká AXN uvede dva letošní seriály

Zatímco ve Spojených státech je nová seriálová sezóna už v plném proudu, tak ani naše televize nezahálí a snaží se nám občas nabídnout nějakou tu zahraniční novinku. Tentokrát se jedná o stanici AXN, která má v plánu vysílat dva letošní seriály, jeden z nich měl premiéru v zámoří teprve minulý měsíc.

Největším lákadlem bude How to Get Away with Murder. V Americe se jedná o nejsledovanější novinku letošní sezóny, kterou má na svědomí Shonda Rhimes. V hlavní roli exceluje Viola Davis, která hraje netypickou profesorku na právní fakultě. Netypická je v tom, že neučí teorii práva, ale snaží se své studenty naučit, jak ho vykonávat v praxi, a to díky skutečným případům. Zároveň nabízí čtyřem nejlepším žákům možnost pracovat v její firmě. Ti letošní šťastní studenti jsou navíc zapletení do vraždy, jejíž okolnosti jsou nám díl za dílem přibližovány. Česká odnož AXN tento hit uvede pod českým názvem Vražedná práva, sledovat jej můžete každé pondělí od 21:00 už od 3. listopadu.

Jako druhý se české premiéry dočká romantické sci-fi Star-Crossed, na AXN poběží s názvem Láska ve hvězdách. Ten se sice nedočkal tak skvělé sledovanosti jako HTGAwM, přesto si přes svou krátkou existenci dokázal získat srdce mnohých fanoušků. Seriál se zaměřuje na střední školu, kde se kromě stovek obyčejných lidských studentů nacházejí také ti mimozemští. Kromě nenávistných pohledů přeskočí i nějaká ta jiskra, konkrétně právě mezi lidskou studentkou a mimozemským studentem. Všech 13 natočených dílů si budete moci vychutnávat vždy v neděli od 18:25 od 9. listopadu.


Co říkáte na novinky, které AXN odvysílá? Který zmíněný seriál vám udělal radost? O svůj názor se určitě podělte v diskuzi.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
MountainLionet

MountainLionet

AXN je třída :)
před 9 roky
Fruiko

Fruiko

A není to snad venezuelská telenovela? :-)
před 9 roky
ESESEL

ESESEL

No vida. A v programu na seznamu jsem se právě dočetl, že AXN Black vysílá:...
před 9 roky
Další články k tématu