9. 11. 2015

Freeform objednává dva nové seriály

Freeform objednává dva nové seriály

ABC Family v lednu změní jméno na Freeform a kromě změny jména má v plánu také rozšíření své původní tvorby. Tento slib teď nabral reálnější obrysy, Freeform si totiž objednal hned dvě nová dramata.

První z nich nese název Guilt. Tento seriál se nechal inspirovat příběhem Amandy Knoxové a bude pojednávat o mladé Američance žijící v Londýně, která se stane podezřelou z vraždy své spolubydlící. Zatímco vyšetřování postupuje dál, diváci si budou říkat, jestli jde jen o naivní dívku, nebo o sociopatku, která zabila vlastní kamarádku. Scénáře, výroby i produkce se ujaly Kathryn Priceová a Nichole Millardová, výkonným producentem bude Stephen McPherson.

Další z dua hodinových dramat je Beyond. Mladý muž se po dvanácti letech probouzí z kómatu a zjišťuje, že získal nadpřirozené schopnosti, kvůli kterým se ocitá uprostřed nebezpečného spiknutí. Seriál má na svědomí Adam Nussdorf, na pozicích výkonných producentů jsou Tim Kring, Zak Kadison, Justin Levy a Brian Kavanaugh-Jones. Režie pilotu se ujal Lee Toland Krieger.


Zaujal vás alespoň jeden z dvojice nových seriálů?

Za každej like dostane autor bonbón! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
jukab

jukab

Já si říkal, co je to za nějakou mini-stanici typu Cinemax, že jsem o ní doteď neslyšel :)...
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

No aby z toho nebylo další PLL...
před 8 roky
Gabik.029

Gabik.029

Asi tak nějak :D
před 8 roky
Další články k tématu