29. 10. 2014

Do městečka Haven se vracejí staří známí

Do městečka Haven se vracejí staří známí

Jak určitě víte, pátá série Haven (Městečko Haven) je rozdělena na dvě části. Prvních 13 epizod se aktuálně vysílá, na těch dalších 13 dílů musíme počkat do příštího roku. Těšit se však můžeme na některé staré známé postavy!

Pamatujete si na epizodu 4×11 – Shot in the Dark? Jak se v Havenu objevilo jedno zajímavé duo, které pro svoji reality-show zkoumalo paranormální jevy? Říkali si Hledači temné strany (Darkside Seekers) a jeden z nich se v městečku Haven objeví již tento pátek ve speciální halloweenské epizodě. Kris Lemche totiž opět ztvární postavu Setha Byrnea, jednoho z Hledačů.

Seth zasvětil svůj život hledání nezvratného důkazu nadpřirozena. Teď však bude spolu s Audrey (Emily Rose) a Dukeem (Eric Balfour) hledat elektromagnetické stopy přítomnosti duchů.

Další postavou, která se do seriálu vrátí, je James Cogan aneb Dítě z Colorada. Na začátku února jsme vám na SerialZone přinesli krátký článek o tom, jak moc by si herec Steve Lund přál tuto postavu opět ztvárnit. Tak teď už můžeme s jistotou říci, že se Stevovi jeho přání splní!

Fanoušci si postavu Jamese Cogana oblíbili, ještě raději však měli zápletku zahrnující jeho osobu. Pro ty, co už trochu pozapomněli, připomenu, že James je synem Nathana a Sarah/Audrey a díky němu Audrey zjistila, kým vlastně je. Poprvé – a vlastně prozatím i naposled – jsme se s ním setkali ve třetí sérii.

Na Dítě z Colorada si ale budeme muset ještě chvíli počkat – objeví se totiž až ve druhé polovině páté série, která se bude vysílat někdy příští rok. Steve v současné době natáčí druhou sérii vlkodlačího seriálu Bitten, kde v hlavní roli účinkuje spolu s herečkou Laurou Vandervoort. Ta v Haven ztvárnila Arlu Cogan, Jamesovu manželku.

Poslední jméno se v tomto „problémovém“ městečku sice ještě neobjevilo, avšak je to starý známý Adama Copelanda, hereckého představitele Dwighta. Možná víte, že Adam je bývalý wrestlingový zápasník, který vystupoval pod jménem Edge. No a v Haven se v blízké době objeví další wrestlingová superstar, a to Christian, vlastním jménem Jason Reso!

Christian je dlouholetý a velmi dobrý kamarád Adama, ve wrestlingové kariéře spolu tvořili tzv. tag tým. Poprvé se objeví v epizodě vysílané 28. listopadu, pak si svoji roli zopakuje ještě ve dvou epizodách ve druhé polovině páté série.

Tento wrestler ztvární postavu jménem McHugh, což bude jeden z Dwightových dlouholetých a nejbližších přátel. McHugh je popisován jako „chytrý a loajální muž s ledovou vodou místo krve a kladivy místo pěstí.“ McHugh a Dwight spolu sloužili v armádě v jednotce Army Rangers, později pak v Havenu u Strážců. McHugh se však rozhodnul skoncovat s tímto nebezpečným životem. Dwight ví, že by vždycky mohl svého přítele požádat o pomoc, ale respektuje jeho přání žít v ústraní.

Avšak když Dwight potřebuje v epizodě „Chemistry“ radu ohledně romantiky, McHugh je první, na kterého se Dwight obrátí. McHugh Dwightovi poradí a zároveň přemýšlí o tom, že by opět spojil síly se svým starým přítelem, a chránil tak městečko Haven…


Těšíte se více na Setha Byrnea nebo na Jamese Cogana? A co říkáte na znovushledání Edge a Christiana?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
shenandoah

shenandoah

Čím víc Jamese, tím lépe.
před 9 roky
Další články k tématu