2. 12. 2014

Krmení pro watchlist: Girlfriends' Guide to Divorce

Krmení pro watchlist: Girlfriends' Guide to Divorce

Většina seriálů se pomaličku blíží ke své zimní pauze, a proto je právě teď vhodný čas nadcházející mezeru zaplnit seriálem novým. Dnes vám jako krmení pro watchlist nabízíme americké drama Girlfriends' Guide to Divorce, jehož první série, která bude mít 13 dílů, odstartuje 2. prosince na stanici Bravo. Za vznikem seriálu stojí Marti Noxon, která pracovala na seriálech jako je například Buffy the Vampire Slayer nebo Private Practice.

Girlfriends' Guide to Divorce se nechal inspirovat knižní sérií od spisovatelky Vicki Iovine a vypráví příběh o Abby, která je také úspěšnou spisovatelkou. Má však jedno tajemství. Její manželství se začíná rozpadat a zdá se, že se nevyhnutelně blíží k rozvodu. Jako čerstvě svobodná čtyřicátnice začne po letech znovu objevovat svět nezadaných, což pro ni nebude jednoduché. Pomoc však nevyhledá u svých vdaných kamarádek, ale obrátí se naopak na ty nesezdané, čímž si dopřeje spoustu nových zkušeností, o které jako vdaná žena přicházela. Hlavní roli ztvární herečka Lisa Edelstein, která se divákům do povědomí zapsala jako doktorka Lisa Cuddyová ze seriálu House M.D.

„Girlfriends’ Guide to Divorce nabízí čerstvý pohled na strasti života rozvedených žen, se kterými jim pomáhají jejich kamarádky,“ sdělil Andrew Wang, viceprezident stanice Bravo. „Toužili jsme po seriálu, který by byl důmyslný, vtipný a pravdivý. Jsme nadšení, že se k nám talentovaná Marti Noxon přidala.“

Ani herecké obsazení nebude určitě žádným zklamáním. Kromě Edelstein se v seriálu představí Paul Adelstein (Private Practice) jako její manžel Jake nebo třeba Janeane Garofalo (Criminal Minds: Suspect Behavior) jako její rozvedená kamarádka Lyla, která se živí jako právnička. Dále se můžete těšit na Beau Garrett (Criminal Minds: Suspect Behavior), která si zahraje nedávno rozvedenou Phoebe, bývalou modelku, na Alannu Ubach (See Dad Run) – Abbyinu nejlepší kamarádku Jo, která přijede z Los Angeles, a na Necar Zadegan (Emily Owens M.D.), jakožto rozvodovou právničku Deliu.

Pokud stále ještě nemáte představu o tom, co od seriálu čekat, můžete si pustit trailer, který vám určitě pomůže a prozradí něco bližšího.


Zaujal vás seriál? Zkusíte aspoň pilot, abyste věděli, zda stojí za váš čas? Co říkáte na herecké obsazení?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
IrmaVep

IrmaVep

Hmmm, bude velmi, velmi těžké nevidět v něm "Coopera", ale asi to zkusím ;) Už jen kvůli...
před 9 roky
verunkawrath

verunkawrath

Jestli tam bude nějaké tajemství tak jdu do toho :)
před 9 roky
ragelly

ragelly

Na tohle si taky brousím zuby :) Snad seriál nezklame (a bude dostupný)
před 9 roky
Další články k tématu