19. 1. 2014

Krmení pro watchlist: Looking

Krmení pro watchlist: Looking

A k novinkám od HBO zavítáme i dnes. Minulý týden stanice odvysílala pilotní epizodu jejího nového dramatu True Detective (článek si můžete přečíst zde), dnes však pro změnu odvysílá pilot půlhodinové komedie Looking. Seriál pochází od tvůrců Michaela Lannana a Andrew Haigha a je popisován jako směsice Girls a Sex and the City (Sex ve městě) v pánské verzi.

Patrick (Jonathan Groff), Agustín (Frankie J. Alvarez) a Dom (Murray Bartlett) jsou blízcí přátelé žijící v San Franciscu. Společně prozkoumávají nejrůznější možnosti nové generace homosexuálů a hledají naplnění jak v lásce, tak i v životě. Ačkoliv je spojuje pevné přátelství, každý z nich se nachází v jiném bodě jejich dlouhé životní cesty.

Patrick je 29letý návrhář počítačových her, který se rozhodl zase randit poté, kdy se jeho ex zasnoubil. Přes jeho překvapení, jak vyzývající v dnešní době je, najít si partnera, Patrick ví, že vždycky má po ruce své přátele, na které se může spolehnout. Agustín, který se právě přehoupl na jednatřicet let, se rozhodl přestěhovat se ke svému dlouhodobému přítelovi do Oaklandu, ačkoliv si plně uvědomuje nevýhod, které ho po odchodu ze San Francisca mohou očekávat. Nejstarší člen skupinky přátel, 39letý Dom, se pomalu blíží k polovině svého života se stále nesplněným cílem a to najít si svou pravou lásku.

Mezi vedlejšími postavami spatříme Scotta Bakulu (Enterprise), Russella Toveyho (Being Human, Sherlock), Lauren Weedman (Hung, True Blood), O-T Fagbenle, Andrewa Lawrence (Oliver Beene) a Raúla Castillo.

K doplnění vašeho obrázku o seriálu se níže můžete podívat na minutu a půl dlouhý trailer:


Jste fanoušky seriálu Queer as Folk? Zaujala vás tato, jemu podobná, nová komedie?

(Zdroje: press release, the hollywood reporter)

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Lill

Lill

Neviem či len mne, ale odkaz na trailer nejde spustiť.
před 10 roky
ragelly

ragelly

Trailer opraven. Uvidíme, jak dlouho bude fungovat :)
před 10 roky
dixi789

dixi789

Celej trailer jsem čekala, až se tam objeví Brian. :) Vypadá to docela fajn, asi tomu dám šanci.
před 10 roky
Další články k tématu