7. 1. 2015

Spoilerland: Novoroční dávka II

Spoilerland: Novoroční dávka II

S novým rokem přichází další obrovská nálož seriálů a nových epizod. Některá dramata a komedie se vrací po pár týdnech pauzy, na jiné jsme museli čekat skoro celý rok.

V dnešním článku si můžete přečíst druhou část šťavnatých spoilerů z osmičky seriálů. Včera jsme začali s první dávkou, zítra na vás potom bude čekat závěrečný díl s dalšími komediemi a dramaty. Věříme tedy, že si zde každý z vás najde svého oblíbence. Sice to jde bez řečí, ale jako již tradičně, i nyní vás musíme upozornit, že pokud si nechcete zkazit překvapení, neměli byste rozhodně číst dál!

Pro ty odvážnější už se do toho pustíme. Po přečtení nezapomeňte v diskuzi komentovat, na co se těšíte a z jakých zpráv jste naopak trošku nervózní…

The Americans
vrací se: 28. 1. 2015
spoilery: Po sezóně, kdy se vzájemně podporovali, nyní budou panovat mezi Elizabeth a Philipem neshody ohledně toho, zda svou dceru Paige mají seznámit se svým nebezpečným způsobem života. Centrum bude vyvíjet větší a větší nátlak, což také nepodpoří už tak dost křehký vztah. „Co se stane, když s partnerem máte vážné neshody ohledně výchovy vlastních dětí?“ ptá se producent Joe Weisberg. Oheň zažehne i bývalá spojka páru – Gabriel, který se vrací na scénu s neblahými zprávami z mateřské země. Co se týče Niny, která naposled byla nucena čelit obviněním z velezrady, tak ta i nadále bude součástí příběhu. Nebude ale spatřena na americké půdě, alespoň ne v nejbližší době.

Arrow
vrací se: 21. 1. 2015
spoilery: Následující tři epizody po Oliverově zdánlivé smrti jsou podle producenta Marca Guggenheima „jedny z nejlepších, které jsme kdy natočili“. Dopad této události doma donutí Laurel obléct kostým Canary, ale také svede dohromady před kameru postavy, které dosud moc vzájemných interakcí neměly. „Bude zde hodně They s Felicity a Felicity s Laurel.“ Diggle bude v první epizodě hodně emotivní. Diváci se znovu setkají i s další elitní skupinou. „Rozhodně přivedeme zpátky Suicide Squad.“ Ve třinácté epizodě se objeví Sara a Vertigo, o týden později se vrátí superpadouch Slade Wilson.

The Blacklist
vrací se: 1. 2. 2015
spoilery: Následující dvojepizoda začne v lukrativním časovém slotu po finále SuperBowlu, pokračovat bude o pár dní později, když se drama přesune do svého nového časového slotu ve čtvrtek v devět hodin večer. Díly budou opravdu speciální, jak říká tvůrce Jon Bokenkamp. „Příběh je trošku filmovější, epizoda odhalí nové odpovědi ohledně minulosti Liz a o jejím propojení s Redem.“ Jako hlavní záporák bude hostovat Ron Perlman. V dalších epizodách se bude hodně času věnovat diagnóze Harolda Coopera, na kterou Red upozornil v premiéře druhé série. „Co to znamená pro něho, jeho rodinu a jeho vztah s Redem a jednotkou, to vše bude součástí druhé poloviny série.“

Jane the Virgin
vrací se: 19. 1. 2015
spoilery: Na Miami se řítí hurikán ve stejné době, kdy se Alba dostane do nemocnice po svém „pádu“ ze schodů. „Rozhodně zde je skutečná citová a fyzická hrozba,“ říká producentka Jennie Urman a dodává, že zranění hlavy způsobí Janině babičce ztrátu paměti ohledně posledních chvil před „nehodou“. Co se týče Rafaelova tajemství, Urman dodává, že identita Sin Rostra bude odhalena ve dvanácté epizodě, a „že vše je propojeno“. Janino těhotenství se dostane na novou úroveň, když dítě začne kopat. „To bude velká chvíle,“ říká Urman. "Od této chvíle se těhotenství stane mnohem reálnějším, vizuálně i emotivně, alespoň pro Jane. Hrdinka bude se svým stavem zažívat dobré, ale i méně příjemné věci.

Justified
vrací se: 20. 1. 2015
spoilery: Téma poslední série je „Poslední věc, než odejdu“, jak říká tvůrce Graham Yost. Je to podobné tomu, jak filmoví hrdinové splní poslední velkou prácičku, než se odeberou do pomyslného důchodu. A jak všichni víme, tohle moc často hladce neprobíhá. Poslední řada vrací pozornost na hlavní trojku postav – Raylana, Boyda a Avu. Novou akci ale přinesou dvě nové postavy – Garret Dillahunt jako nová velká hrozba pro Rylana a Sam Elliott jako mocný bývalý od Katherine. Yost zatím neví, jak celý seriál skončí, nicméně má jeden cíl: „Chceme zůstat věrní autorovi Elmorovi Leonardovi a vyznění, kterého chtěl dosáhnout. To je nejdůležitější.“

Looking
vrací se: 11. 1. 2015
spoilery: Patrick a šéf Kevin se pokouší o vztah, ale fakt, že Kevin odmítá opustit svého dlouholetého přítele je velkým zádrhelem. Další problém: Patrikovy stále silné city k bývalému Richiemu. Augistin se dočká nové romantické známosti tam, kde by ji nečekal. Pracovní záležitosti ohrožují vztah Doma a Lynna.

Agents of S.H.I.E.L.D.
vrací se: 3. 3. 2015
spoilery: Producentka Maurissa Tancharoen připouští, že poté, co jsme se dozvěděli, že Skye je Daisy Johnson i Inhuman, se seriál začne více prolínat se zdrojovým marveláckým materiálem. Toto odhalení ale vyvolá další otázky. Sama Skye neví, co se to vlastně děje, protože byla přeměněna obeliskem pomocí Terrigenské mlhy. Všechno se navíc propojí se smutnou ztrátou drahého přítele, kterého dívka měla v agentovi Trippovi. Dále bude brzy potvrzena Rainina vlastní reakce na mlhu, dozvíme se jméno a cíle Muže bez očí, a odpovíme na některé záhadné otázky ohledně Melindy: „Bude odhalen dlouhočekávaný příběh Kavalérie,“ slibuje Tancharoen.

Nashville
vrací se: 4. 2. 2015
spoilery: Příběh začne tam, kde se v podzimním finále skončilo. Díky tomu, že Rayna od Lukea utekla ve svatební den, bude v Nashville panovat tak trošku zvláštní, možná až šílená atmosféra, alespoň podle tvrzení showrunnerky Dee Johnson. „Část Rayniny cesty bylo uvědomit si, co je pro ni to nejdůležitější, a myslet na to, neutlačovat to v pozadí.“ Jestli ale to nejdůležitější je Deacon, nebude to mít jednoduché. Její vyvolený totiž bude od sebe odhánět všechny blízké, jen aby informaci o své rakovině nikomu neprozradil. Dále se diváci dozví, jestli Layla přežila svůj alkoholovo-práškový výlet do Jeffova bazénu, a dále jestli sbližování Gunnara a Scarlett znovuzažehne jejich romantický vztah. Juliette bude nejméně v jedné epizodě chybět, a to kvůli těhotenství její představitelky Hayden Panettiere. Dále se dozvíme více o minulosti Sadie, o jejím násilnickém bývalém příteli, který nehodlá ze scény jen tak zmizet.

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Pipa22

Pipa22

... jsem zvedava, jak se popasuji s Americans, uff
před 9 roky
havlik.jakub666

havlik.jakub666

Nechci rýpat, ale jak jste přišli na to, že je Skye "Nemrtvá"? Je Inhuman, což se buď nepřekládá...
před 9 roky
Umbaros

Umbaros

A tak já si zase klidně rejpnu, protože mě to vždycky pobaví. Arrow: Vrátí se Sára a Vertigo! No to je...
před 9 roky
Další články k tématu