31. 3. 2016

Dvojitá dávka New Girl

Dvojitá dávka New Girl

Míří komedie New Girl (Nová holka) do hrobu? Pravděpodobně ne, i když určitý otazník nad seriálem viset začal. Stanice Fox oznámila, že od 19. dubna až do finále páté řady, tedy do 10. května, bude vysílat každý týden dvě nové epizody za sebou.

Šestá řada prozatím nebyla potvrzena. I přes tento krok ale New Girl může pokračovat dál. I když Fox nehledí na sledovanost svých seriálů, přesto se hodí říct, že New Girl je komedií s jedněmi z nejlepších sledovanostních výsledků.

Mluvčí stanice se navíc snažil fanoušky uklidnit. Zdvojnásobení týdenní dávky je prý čistě praktické rozhodnutí, jelikož pátá série má plných 22 epizod, nicméně premiéru si seriál odbyl až letos v lednu. Proto musí jet dva díly týdně, aby se do konce sezóny řada stihla kompletně odvysílat. Tak nezbývá než doufat, že tato slova myslí vážně a v brzké době nás oznámení o prodloužení pro šestou řadu skutečně čeká a nemine.


Co vy, jak vás New Girl letos baví? Chtěli byste šestou řadu, nebo vám přijde, že pět už je pro tento seriál až až a mělo by se přestat?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Motna

Motna

Jasně, že to musí prodloužit. Jinak jsem rád za dvojitou dávku epizod. Vůbec jsem nepřemýšlel nad tím, že...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Je to skvělý seriál,vždy se u něj zasměju,takže jsem za více epizod ráda.
před 8 roky
cihlinkaa

cihlinkaa

Mně teda začátek série, když chyběla Jess moc nebavil, ale teď už jsem zase spokojená a myslím, že seriál...
před 8 roky
Další články k tématu