7. 2. 2015

Jeffrey Dean Morgan získal hlavní roli v seriálu Extant

Jeffrey Dean Morgan získal hlavní roli v seriálu Extant

Herec Jeffrey Dean Morgan, kterého si můžete pamatovat například ze seriálu Grey's Anatomy (Chirurgové) nebo Supernatural (Lovci duchů), je jedním z nejvyhledáva­nějších herců pilotové sezóny. Letos se však chystá k již zaběhlému seriálu. Před pár dny se objevila zpráva, že získal hlavní roli v druhé sérii dramatu Extant, jejíž premiéra je naplánována na léto 2015.

Morgan se objeví jako J.D. Richter, šibalský sukničkář a policista, který se živí jako žoldák/lovec odměn. Je bezstarostný, nebojácný a rád se utápí v alkoholu, což jsou vlastnosti, kterým napomáhá skutečnost, že už nemá co ztratit. Richter je obyčejný člověk, který si myslel, že už viděl na světě všechno – dokud ovšem nepotká Molly (Halle Berry).

Již dříve bylo zmíněno, že si druhá série v porovnání s tou první projde nějakými změnami, které se týkají děje i obsazení. Molly bude nyní více zapojená, bude pátrat po svém synovi. Z toho důvodu se některé postavy z první série v seriálu již objevovat nebudou, případně se ukážou pouze v několika epizodách. O těchto změnách jsme vás informovali na konci minulého roku.


Sledujete seriál Extant? Nebo vás první série zklamala a na druhou už koukat nebudete? Potěšila vás zpráva o castingu Morgana?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu