6. 2. 2015

New Girl: Kdo odejde na konci série?

New Girl: Kdo odejde na konci série?

Seriál New Girl (Nová holka) sice ještě nemá rozhodnuto o své budoucnosti, ale s jistotou se ví, že na konci čtvrté série přijde o jednoho člena obsazení. Představitel Coache, Damon Wayans jr. se totiž rozhodl komedii na konci řady opustit.

„Jsem vděčný, že jsem se měl možnost vrátit během třetí série do New Girl a zopakovat si role Coache. Práce s touto touto neuvěřitelně talentovou a zábavnou sestavou a tímto štábem, byla jedním z nejlepších zážitků v mé herecké kariéře.“ prohlásil Wayans v exkluzivním prohlášení.

Odchod herce je tak zatím posledním zvratem v jeho komplikované přítomnosti v seriálu. Jen pro rekapitulaci – Wayans hrál v pilotní epizodě New Girl natočené v roce 2011, ale tou dobou byl smluvně zavázán k pokračování seriálu Happy Endings, což mu zabránilo pokračovat v roli Coache. Když ABC svou komedii zařízla, tak se vrátil během třetí série do New Girl a až do konce řady vystupoval jako „hvězdný host“. V květnu, tedy před startem čtvrté řady, byl povýšen na hlavní postavu a dostal jednoletou smlouvu. Ta nyní vyprší a rozhodl se seriál opustit.

„Milujeme Damona a měli jsme štěstí, že se vrátil na poslední sezónu a půl. Momentálně pracujeme na vytvoření jeho odchodu, který ponechá otevřené dveře pro jeho další návrat.“ prozradila výkonná producentka Liz Meriwether.

Wayans se bude v epizodách objevovat pravidelně až do konce série. V následující „Valentýnské“ epizodě potká žena, která by se mohla stát jeho vyvolenou na Nickovo epické barové párty. Onu ženu si zahraje Meaghan Rath (momentálně Banshee).


Co říkáte na odchod Coache? Bude vám chybět? Myslíte, že se seriál dočká prodloužení?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Motna

Motna

Tak to je škoda. Snad se někdy vrátí.
před 9 roky
Pajky

Pajky

Taky mi to přijde škoda, Coache mám rád. Hlavně díky herci, kterého jsem si oblíbil v Happy Endings,...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Nezlobte se na mě, ale on je využívá, kdy se mu to zrovna hodí, a oni se mu neustále přizpůsobují. Poslat ho...
před 8 roky
Další články k tématu