15. 3. 2015

Další postavy ve spin-offu Arrowa odhaleny!

Další postavy ve spin-offu Arrowa odhaleny!

Spin-offový projekt stanice CW, který má dohromady svést hrdiny jak z Arrowa, tak z Flashe, představuje další postavy.

Již dříve bylo oznámeno, že v případném seriálu bude účinkovat Brandon Routh v roli Raye Palmera/Atoma, Caity Lotz v roli Sary Lance/Canary, Wentworth Miller (Leonard Snart/Captain Cold) a Victor Garber (Dr. Martin Stein/jedna polovina Firestorma). Také bylo oznámeno, že se v seriálu objeví tři důležité postavy z DC univerza, které ještě neměly šanci v televizi vystupovat.

Těmi postavami mají být The Traveler, Female Warrior a Mystery Hero. Názvy jsou pravděpodobně jen orientační, pojďme si tedy říct o těchto postavách něco bližšího.

The Traveler má být vyvrhel se stylem Hana Sola. Má se prý přesouvat z budoucnosti do minulosti a mít spoustu tajemství. Nikdo prý nebude vědět, komu vlastně patří jeho oddanost. A má prý také být velmi okouzlující. Pravděpodobně se jedná o postavu Rip Huntera.

Female Warrior je krásná dvacetiletá Latinoameričanka, ale jinak skromná, chytrá a společensky ne zrovna zralá. V noci se ale mění na obávanou bojovnici se zločinem – jakmile zaslechne volání o pomoc, její zuřivost se dostane na povrch. Pravděpodobně jde o postavu jménem Fury (civilním jménem Helena Kosmatos), amazonské bojovnice nebo Yolandy Montez, která na sebe převzala roli Wildcat od svého kmotra Teda Granta. Může se také jednat o postavu Panthy (Rosabelle Mendez), krátkodobé členky New Titans, nebo Tarantuly (Catalina Marie Flores), postavy z komiksu o Nightwingovi.

Mystery Hero je dvacetiletý Afroameričan, který bude hlavní postavou seriálu. Je to chytrý kluk z ulice, který nabyde své schopnosti náhodou; často pak vtipně komentuje situaci. Pravděpodobně jde o postavu Virgila Ovida Hawkinse, středoškoláka, kterého postříkala chemikálie, při jednom ze sobojů dvou gangů. Virgil má elektromagnetické schopnosti. Může také ale jít o Black Lightninga (Jefferson Pierce) nebo Black Vulcana.

Projekt zatím nepostoupil do pilotové fáze, ale má slušnou šanci, že tento krok přeskočí a bude objednán přímo seriál.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Seraphine313

Seraphine313

Je spousta možností, jak tu postavu přivést zpátky. - pokud bude v seriálu opravdu postava, která...
před 9 roky
LadyJ

LadyJ

Já se náhodou těším. Arrow i Flash se mi moc líbí a ty nově popisované postavy se mi zdají zajímavé....
před 9 roky
v-erunka

v-erunka

Pokud to zaručí, že Ray Palmer/Atom zmizí z Arrow (a nechá tam Felicity) budu jedině ráda, protože...
před 9 roky
Další články k tématu